![]() |
Don Rzepka Family - Dobry profit :D
http://www.speedy***share.com/data/8...full%20set.cam
Z lota wyjdzie jakieś 70-80k ( prosze nie spoilować z łaski swojej ) :D Szybko i sprawnie. Z linka usunąć *** Btw. jakby film wam sie zaciął na 14 sekundzie, to włączcie go od nowa i paskiem przewijania przewińcie na 20-25 sekunde. |
ładnie.
tylko ciekawe, czemu nic nie robił pod koniec filmiku. może kick/lag? nieważne, ważne, że ładnie poszło =d |
Bez kitu miał jeszcze dużo potek i manasów. Kurwa na najlepszych akcjach mnie zawsze nie ma ;( Nawet jakiegoś nuba 46 knighta dziś nie udało nam sie ubić. Na rsie chodzić w takim secie hahaha typ mnie rozwalił. Hail rzepka family
|
A dla mnie tam rzepka masz jeszcze mniejsce? Rozwarta here. Bo mi sie pacc konczy to sie pk rozkmini :D
|
Cytuj:
roz*******acie mnie, rzepki, haha. |
@up
A wiesz, że każdy mądry osobnik, który ma już kase to i tak oszczędza? Wystarczy spojrzeć na te filmiki LP -on na 450+ lvl sprzedaje mace i steel shieldy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jednak jakby się uprzeć można powiedzieć, że pixelki można na allegro sprzedawać, ale to już nie jest legalne :) |
@2up
Chodziło mi bardziej o zabijanie graczy. @up A ty nawet tyle nie potrafisz zrobić. I patrząc na twój nick dochodzę do wniosku, że ty bardziej pasujesz do nobów z carlin. |
uu Grav szaleje zaraz sd-ki beda :cup:
gz loot mi sie nie chce zbytnio expic nawet na paccu :< thornsem będę peczył rs zniknom ! |
mi filmik przycina się w 14 sekundzie i dalej nie leci
|
@ up
przewiń do 20-25 s Cytuj:
My wszystkich zabijamy na bocie kicku lagu. zabijamy też rs pod dp, i ludzi którzy grają manualnie. So what? Mi nie chodzi o samą gre, tylko o to, że udało nam się zebrać skład porządnych ludzi, którzy potrafią myśleć. Nie zauważyłem, żeby jakakolwiek gildia od zera, poszukująca ludzi na t.pl się tak rozrosła. a że wam się nie podoba, to już przykro. Sami nie pokazaliście żadnego screena ani filmu, a tylko koksicie przez internet. To jest naprawdę żałosne i turla się po ziemi :< |
Signed Jerry
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |