![]() |
Nowa grupa - Kinomaniacy.
Powstała nowa grupa - Kinomaniacy. Zrzesza miłosników kina, filmu... Zapraszam wszystkich chętnych. Proszę wysyłać podania z odpowiednim uzasadnieniem i cierpliwie czekać na odpowiedź ;)
Jak już zostało powiedziane - dostać się nie będzie łatwo, więc proszę o nieskładanie podań przez osoby, które chcą być w grupie "bo tak". ps. od razu zaznaczę, że nie lubię wulgaryzmów, pisania "po polskiemu" itp. - grupa ma być na poziomie ;) |
Szkoda ze w formularz zgłoszeniowy sie tak mało miesci. Chciałem Vanessie zaimponowac wiedza o filmie a tu zonk. Nawet sie czlowiek wykazac nie moze, licze ze bede mial okazje jako czlonek grupy (a ze mnie jest stary wyjadacz duzych ekranów :)), o ile naturalnie przejde eliminacje.
|
1)Pisze raczej po polsku :P
2)Wulgaryzmow zazwyczaj nie uzywam. 3)Posiadam srednia wiedze na temat kina i filmow, ale to sie moze zmienic poprzez w/w grupe. Zglosze sie. A noz sie dostane? ;) |
Moja hce dolacyc do grópy plx plx fra itans plx plx br?
A tak na powaznie to...po polskiemu raczej nie pisze tylko po polsku. O filmach wiem dużo. Nie bluźnie. PS: Jestem bez grupy :D |
A więc zgłaszam się.
Lubię kino i filmy, aczkolwiek wnerwiaja mnie seanse na które wybieram się z klasą (5b SUX) ponieważ są denne i właściwie bez tematu(np. animowane trio z belleville). To psuje magię kina! |
Eee ten tego, zgloszenia to nie tu. Poprzez panel kontrolny uzytkownika prosimy.
|
Popieram Magusa. Proszę składać podania prze panel kontrolny, bo z ręcznym wrzucaniem są kłopoty i trzeba fatygować któregoś admina (a oni tego nie lubią ;)).
Oczywiście, można napisać i tu (ale to oprócz zwykłego podania), na przykład jak ktoś chce napisać coś więcej i nie starcza mu formularza ;) @Magus Ty imponować nie musisz - pamiętam jeszcze z dawnych (ho ho ;)) czasów, że też uwielbiasz kino :) |
Hmm...
Mam pytanie:
Jezeli dobrze rozumię to w tej grupie można będzie pogadać o filmach?? A o jakich filmach będą dyskusję ,czy tylko o nowych czy tez o starszych??? Tylko mam nadzieje ze nie bedzię samych tematów np: Wasze ulubione filmy?? Wasz ulubiony aktor? itp. |
Cytuj:
|
Greetings!!
A ja mam jedno pytanie: czy będzie można należeć do kilku grup? Bo widziałem, że jeszcze kącik muzyczny się szykuje. Wybaczcie moją ignorancję, ale na forum dostałem się niedawno. Z góry dziękuje za odpowiedź. Na pewno się zgłoszę jak tylko wrócę z wykładów :) <EDIT> Dziękuję, już nie trzeba. Znalazłem co potrzebowałem. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
@re up:
Mozesz nalezec do kazdej grupy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |