![]() |
Tibijczyk roku 2004
Ogłaszamy konkurs na Tibijczyka roku 2004
Piszemy nick, i za co jej dajemy no i w jakiej kategorii :D Dla mnie najlepszym Tibijczykiem był w tym roku, a raczej była Bubble za szybki exping. Gildia Unit za bardzo popularna wojnę ( No i oczywiście dla Fearless). To chyba wszystko. Teraz wasza kolej. |
Bravethunder z Julery - za całokształt ;).
|
Gildia Grim Ripers [choc ich takze nie lubie poniewaz wiekszosc to ex Chaos Ridersi (czyt. del'toro)] za zniszczenie del toro.
Osoba mhm Sonoroman z Isary za calokrztalt. |
Thero - nominacja w kązdej możliwej(pozytywnej) kategori!!!
A tak serio to: Keks(tibia.de) - najlepsze filmy pk! Bubble- szybki exp Setzer Gambler - Specjalne prestizowe wyróżnienie(najlepszy lvl, 2 po nim ma około o 30 mniejszy) Jejihev - Jedna największa z możliwych głupot.. noi szybki exp :¤D Noi Thero - (...) |
Moguxud z eterni - za ladne slowo narq i qurwa
|
Tibijczyk roku 2004
Dla mnie to tych czterech sorków którzy wykonali anihilitora.
Czyli: Oura,Super Gohan i inni. POZDRO Z gildi to Balck Dragons za to że już tam nie ma samych wysokich lvl. Specialne podziękownia dla Karwy za całokstałt i Paladinki. |
Dla huch'neta, muchie'go i innych ktorzy jako pierwsi wykonali anihilatora na valorii
Dla bubble ktora osiagnela 200lvl w 2004r. i dla mnie za gre=] |
Zapomniałem że właśnie wspomniany Setzer Gambler też popinien zasużyć na nagrodę. Nie gra na Antice, lecz ma bardzo wysoki level, a pozatym jest sorckiem, postacią, do której nie należy szybki exping. Więc dla niego też nominacja.
|
A ja nominuje kacziego, za zakładanie kretyńskich tematów...........
I co będzie jak już tego tibijczyka wybierzecie ?? dacie mu jakąś "nagrode" ?? (banana/melona/mpa?).... n/c |
Osobiście zgłaszam Ingeka. W sumie sam nie wiem dlaczego, ale zawsze ta postać mnie interesowała.
|
Co to jakieś wybory Miss Tibia World 2004 , jak tak to ja nie zgłaszam nikogo!!!
Po c*** taki temat!!! |
Cytuj:
jestes pewien ? idziesz na dmeony z blokerem oczywiscie. na 50 levelu masterkiem nabijasz level w godzine .... to leci jak nie iwem co .... wiec malo wiesz na temat sorców ;) |
Toko Acid - nie pytajcie za co (sprawy osobiste :) )
Gildia UNIT - za wytępienie Fearless (nienawidze Fearless grrrrrr) Skydiver - jego filmiki są super (dla mnie) |
Bubble-pierwszy 200lvl na tibi:P
Nazgul Moonblade-pierwszy 100lvl na harmoni z Polski co dla pseudo patriotów dużo znaczy ^^JK:P (z patriotami of course) |
zeus roz*******acz za mase niezwykle dobrych filmów:) za jednego nawet oscara podobno dostał:)
a na drugim miejscu ja bo powstałem po hacku.... potem bubble bo zdobyła ten 200 lvl:/ ... czym się tak podniecać? |
:d
Van'healsing
Zato że niejest nobem na tak małym lvl jak 15 :D |
Cytuj:
Dla gracza: Setzler gambler (jak by bubble grała sorcem to by nie miała nawet 150 lv :P). TO wszystko ;] |
Zacharjasz i Widomaker z Hiberny :] - bardzo szybko nabijaja level ...
Siemiatyczanin z Eterni - na 74 levelu osiagnal skille 100/99 - szkoda ze przeszedl na emeryture :/ Wezuruz z Trimery - ma prawie 2 razy nizszy level od swojego taty (Von Ulryka) a ma wyzsze skille Paladinka z Danubii - wydaje mi sie ze jest najlepszym polakiem grajacym w tibie (moge sie mylic) |
Kiperr - za najmniej spodziewana exori testy w godzinach szczytu :D
|
jak dla mnie to
KIPERR za skille ;) Cachero za najwyzszy lvl jako sorc ;) Chimera jako ze na 92 lvlu ma najwyzszy mlvl ;) Hesperides za jego 157 lvl nabity druidem :D ale njalepszym tibijczykiem moim zdaniem jest... nie kto inny jak GOTTAR (lub Goethi mac'mannus jak ktos woli ;)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |