![]() |
Wariaty z Arcanii
witam, w tym temacie chciał bym stworzyć listę najwiekszych JP Wariatów Arcanii!!
1. Fayter 2. Psyho Ash 3. Krylek 4. Picinhoxs 5. Cadia Nierro 6. Armonos Oroth |
dlaczego dopiero 5?
|
@up
ciesz sie ze wogole jestes :P |
Bo Nie Kurwa 83 !
|
nie wiem dlaczego tam mnie nie ma tylko spoleczniaki nie wiedza o tym ze jestem wariatem
jp |
nawet ja bym nie wymyślił takiego głupiego tematu,
zreszta co ma miernik do wiatraka(co ma fayter do jp) |
żal mi was 15letni tibio jpkowcy ;/ przez takie dzieci jak wy Firma staje sie bluzgana... i
@do JP_wariata idz na ktoregos lidla albo biedronke i zrob taka liste mam wyjebane na jakies niki z gry i opis ze sa jp wariaty kazdy by sie chyba tam rozjebal z tej listy jakby bylo co do czego przyszlo |
pozdro z drugiej strony krat,bandyckie zycie
|
Cytuj:
spotka cie smierc na Hanio De larosa na dniach fo sho |
prawda w oczy kole ;p znam filusha i macie haka ;D
|
Cytuj:
|
Picinhoxs to pozer na 200%!;)
|
@topic
Czemu Krylek? xD |
Cytuj:
|
ale filush to moj ziooom z rl i macie lipe wszyscy ;D dam mu litra mleka i masz rooka ;D
|
no tak sie skalda ze tez go znam z rl
|
Wszyscy się teraz lanszą odzieżą z Firma "JP". Skrót ten ma wiele znaczeń choćby "Jestem pedał****" "jestem pojeb*****"
|
Cytuj:
|
Nieźle Faytah . Propaganda . To jest to czego normalny gracz powinien się bać. powiem Ci coś, nie jestem normalnym graczem . Na Refugia propaganda się nie sprawdzi chyba, że miałeś na myśli pobicie mnie czy coś . Jeśli tak to gratuluje odwagi :cup::cup::cup::cup:
|
@punky
to podforum zyje ironią... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |