![]() |
Rzepki vs najwyższe lvle z beryli :o
Najpierw jakiegoś ass lickera/cash makera ich zabiliśmy a potem był stack na zamku carlin ( tylko 2 osoby padły _/ ) a potem..
V V V http://www.speedy&&share.com/data/21...nfrontacja.cam link bez && #Down : A co tu jest do kminienia ? |
??; o Hmm nie kminie :D
|
19:22 Szuszkin: »wy*******aj
19:22 Szuszkin: »do yalahar 19:22 Szuszkin: »poboc se troche 19:22 Szuszkin: »jescze raz was tu kurwa zobacze w carlin 19:22 Szuszkin: »wpierdol odrazu xD leże. Pozdrowienia ;) |
to było takie noobskie z ich strony że szok :D
ale pompa była |
Czemu ten Szuszkin kozaczył dopiero jak mu czacha znikła?: ( Czyżby bał się Rzepek..?: /
|
On miał obawy że go trapną
|
stwierdzil ze szkoda mu na was fragi bo badzmy szczerzy chyba nie mieliscie nadziei ze go ubijecie?
a co do osoby ktora krecila film : widac dzieciak z ciebie bo te teksty byly wrecz zalosne ogladalem wszystkie wasze akcje i sa naprawde dobre ale to co tu zaprezentowane bylo to smiech ;/ |
Cytuj:
Taaak, mieliśmy nadzieję że nie ma blessów. Taaaaaak, mieliśmy nadzieję że na kolacje będzie jajecznica. Moje teksty były "żałosne" ? Ta, wiem. |
Haker ta w avatarze ma sperme czy pot na twarzy?
|
Cytuj:
@topic Szkoda, ze nie padl. ;( |
Szuszkin to dziecko... Tyle razy go schakowali i tyle razy miał kończyć z grą ,że ja pierdole ;d a wy z drugiej strony zachowaliście się jak dzieci które zobaczyły h lvl i mu zaczęły pruć za to.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
281rp boi się trapa od 4 osób na 20lvl _/ OGARYNA!
Jeszcze z pół roku i się go ubije :d |
Szkoda fragów. A jego kumple za pewno przyszli bo raczej cała Berylia wie o waszym pk teamie. Wiec 20 trzydziestych lvl mogło by dać rade 281 lvl w trapie.
|
tak moglo i to wcale nie sa zarty wiem teksty byly zdeczka zalosne biohazard nie obraz sie za to ale pomyslmy realnie bylibysmy w stanie go zlozyc jakby nie ogarnal jak bysmy mieli mase ludzi, noobchary wokol niego i noobchary bloczace wejscie.
co do pk teamu zapraszamy na berylie robcie chary wbijajcie 20+ potem 25+ najlepiej magów lub palladynów i pomozcie nam bedzie dobra zabawa :)! |
Cytuj:
Cytuj:
Niemniej przy ogarniętej masie ludzi mógłby paść, możliwości ich zestackowania + sensownych lvlach. Inaczej marne szanse. |
REcovery key
sory ze tutaj ale niewiem jak założyć odzielnego posta
mam pytanie wiecie ile musze czekac na nowego recovery keya? wysallem kase 4 dni temu |
Cytuj:
Kod:
19:22 Szuszkin: »wy*******aj |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |