![]() |
Outfit na pierwszym SS'ie nie pasuje...
To w końcu Blair czy Black Witch Project? 2 obrazek to JPG! Burn! Poza tym nie uzywaj skrótów typu "bd"... Źle sklejona dróżka w scenach z bezdomnym... Tekst typu: <wyciąga flaszkę>, <pali papierosa> powinien sie jakoś róznić od słów które wypowiada, być oddalony, napisany innym kolorem... Do pozostałych części lokacji nic nie mam, przydałyby się różne rodzaje podłoża trawy... |
Blair Witch Project to nie jest czasem tytuł jakiegoś horroru z lat 90?
@down Taa ale tytułu sam nie wymyśliłeś... |
Może ;), ale tutaj w tym Fake'u gra on inna role.
Nie nie wymyslem ;] |
Teraz najbardziej to mnie ciekawi kim się ten Las okaże (forest to las dla niewtajemniczonych w anglika). Przyjaciel czy wróg, a może jeden z tych stukniętych dziwaków od projektu, który zechce uśmiercić naszego biedaka? A tak poza tym:
Outfit na pierwszym obrazku... nie, nie że nie pasuje tak jak wg. posta wyżej. Imho nie powinien tu być. To otoczenie w eee... parku, tak? mogłoby być bardziej urozmaicone. Pierwszy fake? Hmm całkiem nieźle. Ale nie ocenię, mam nadzieję że to dokończysz, albo chociaż kontynuujesz... |
jakieś to dziwne?
po next parcie ocenie |
A dla mnie spoko i ciekawi mnie fabuła. :D
|
Wszystko fajnie, spoko, tylko jest jeden problem:
Gdzieś ty człowieku widział motyla lecącego po linii prostej? 0o |
Mi się tam podoba, kontynuuj bo w tym dziale nie ma co już oglądać ; p
|
bardzo fajne , ładnie zrobione. pobudziłeś moja ciekawość, Czekam na dalsze części..
|
Cytuj:
Temat nazwany Blair Witch Project, a jednak w tresci napisales black witch project. Mozna sie pogubic, huh? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |