![]() |
[Windows7] Tibia mi nie działa.
Witam od 4 dni mam Windows7 i mam problem z tibią gram na DirectX9 ponieważ na 5 grafa jest nie do zniesienia a OpenGL nie ładuje mi się, po prostu zacina mi się wtedy tibia.
Gram parę sekund nieraz minut i wywala mnie z tibia razem z takim komunikatem: http://img156.imageshack.us/img156/3613/uo0004d.jpg Jeśli ktoś może pomóc bardzo bym o to prosił. |
Jeszcze nie wyszła Tibia na Windows 7, więc błędy są możliwe. Polecałbym uruchomić Tibię w trybie XP.
|
Windows
System Requirements: * Windows 95/98/ME/XP/2000/Vista |
Rybston ty tez zawsze umiesz pomoc... masakra
Problem z directx 9 jest znany przez cipsoft, nowy klient (przynajmniej na test servie) juz sie nie wieszał. Pozostaje czekać na update ;) |
Ja używam Windows se7en i jest wszystko ok, pamiętajcie, że 7 nie używa direct'a 9 tylko 11 :D
|
Problem występuje z tego co wiem tylko na kartach NVIDIA, i to też nie wszystkich.
|
Cytuj:
|
@thore
Cytuj:
|
Cytuj:
Mają szanse na legalnego Windowsa, to niech nie płaczą bo im tibi na 7 nie dziaua. |
a za to wam powiem, ze jak ja mam laptopa z grafika intela, i na XP nigdy NIE MOZNA bylo wlaczyc DX9 tylko grad na DX5, tak na 7 idzie wlaczyc DX9, i tibia pomiata o 100% lepiej. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |