![]() |
Przeludniona Arcania
Chodzom słuchy że po tym dzisiejszym updejcie serwery takie jak : kyra, hiberna, thoria i po kilku ludzi z innych serwerow mają zamiar przejsc na Arcanie!! szykuje sie niezła jazda wariaty co ?
|
ja slyszalem ze Ci ludzie przechodza na Aurea ;p
|
Teraz słowo "Hunted" nic nie będzie warte. Przenosisz się na inny świat i rox. Arcania to noobski świat, prawie jak non-pvp, nie ma tam przyszłości.
|
Cytuj:
|
wiadomo pare osob przyjdzie pare odejdzie ale i tak nic sie nie zmieni
jak kiedys ktos napisal arcania is arcania |
Cytuj:
POZATYM CO TO ZA ARCANIA W BUTACH?!!?!??! |
kazdy na swoje buty wypracował i one są jego :P
co do przeludnienia, niech przychodzą, ale nie niech nie zapominają, że jest to tylko gra |
Jeśli Sparta odejdzie to to juz nie bedzie ta sama Arcania co kiedys ;( Juz teraz bez nich jest zle a jak juz odejda na dobre to dopiero bedzie zle ;(
|
ARCANIA W BUTACH TO TAK JAK BOGATY ZUL POD SKLEPEM
a co za tym idzie? bogaty zul nie bedzie zulem |
Cytuj:
|
szkoda ze ludzie tak zasluzeni dla tego serwa maja zamiar odejsc ale na ich miejsce przyjda inni tworzyc nowa historie Warcanii
|
Panie i Panowie spokój!! święta idą !!
|
Cytuj:
|
Ojojojoj hiberna nie przyjdzie moja wina moja wina :/
Te cale unbeatnes/reverb/chujwiecojeszcze niech s*******a z tego serwera. Cioty jestescie i tyle, nie umiecie utrzymac gildii a co dopiero serwer. Nie moge sie doczekac kiedy hiberna wam wpierdoli. To samo tyczy się galany. Jak bedziecie chcieli kiedys wrocic to wracajcie, ale na harmonie. |
hahhaha
galany nikt nie ruszy, beda sie musieli dolaczyc do ktorychs ze stron i tyle ew. neutral |
do katr~~ cos tam z tego co slyszalem
|
posrany update,przez niego bede musial wydluzyc comment o pare nickow i pozegnac pare zacnych osob
|
Cytuj:
|
Co do tematu to ta arcania rzeczywiscie przeludniona ze omg.
Jak nieustraszeni odejda na inne servery to chyba juz nikt nie da rady tej arcani przejac. |
morgana was zaprasza 8o
tylko na pvp enforced jest mniej ludzi (nie zawsze) niż tu będziecie mogli tu też poubijać jakichś boterów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |