![]() |
Isle of Kings
Jestem nowy na forum, choć nie w świecie tibi i od pewnego czasu dosłownie wku**** mnie jedno pytanie ;) a mianowicie- jak sie dostac na poziom -1 na tytułowej Isle of Kings :D
Prosze o jakies solucje a nie "to juz bylo", "omg jaki n00b". Niestety nie wiem jak się tam dostać a moge was zapewnic ze juz sie w necie naszukalem, i ani to forum, ani GooGle narazie odpowiedzi mi na ten temat nie dostarczyło :cup: Licze na waszą pomoc,i z gory dziekuje |
Ale żeś się k**wa naszukał. Pewnie poświęciłeś z 2 minuty twojego cennego czasu. A ja po minucie SZUKANIA.
Żal normalnie. |
Cytuj:
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Isle_of_Kings Wynika z tego, że: - poprzez popłynięcie na wyspę i zejście na dół, trzeba mieć zaczęty Blessed Ankh Questu - przez Ghostland. Żal mi cię. |
Cytuj:
P.S. Trzeba tępić takich ułomnych forumowiczow. Jak macie napisać coś jak kolega wyżej to wypier***** z tego rzetelnego (na ogół nie- własnie przez idiotów) forum X( --- UrbanskiJest1 dodał 2 minut i 53 sekund później --- Cytuj:
|
Ja przynajmniej znalazłem jak się dostać od strony Isle of King, więc kto tu jest bez mózgiem ? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To właśnie pokazuje twój poziom umiejętności szukania, dlatego też mi cię żal. That's all. |
Cytuj:
That's all. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
--- UrbanskiJest1 dodał 0 minut i 56 sekund później --- Dobra kończmy to. |
a znak interpunkcyjny ? Do tego nie potrzebowałem pełnego zdania.
|
Przeczytaj to zdanie ktore napisales i sprawdz czy jest ono zrozumiale dla osob nie w temacie, jesli jest- to przepraszam cie za wszystko co napisałem, jak nie- zakończmy sprzeczanie sie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |