![]() |
Ostrzeżenia -.-
Chciałbym zapytać się czemu na drybrychu miałem 9 ostrzeżen, chociaż dostalem 5 PW z powiadomieniem o tym.
3 od $cora 1 od Magusa 1 od Droma Dostając od Droma mialem napisane coś w tym stylu: Twoja aktualna liczba ostrzeżeń: 9 Więc czy można dać ostrzeżenie bez powiadomienia o tym ostrzeżonego?? @Vanessa Ale ja nie byłem informowany o ilości pkt. za dane ostrzeżenie. A nowy nick symbolizuje koniec udawania, bo drybrych był "4fun" :) Chodzi o to że tamten był dla sławy i nieważne jakiej. Chciałem zauważyć że po napisaniu jednego posta dostalem 13 notek. Skoro już wiem to zamknac teamt plzz... |
To nie ilość ostrzeżeń, tylko liczba suma punktów ostrzeżeń. Jak moderator Cię ostrzega, to może dać kilka punktów (nie musi dać 1, może nawet 10 ;)).
ps. możesz mi przy okazji wytłumaczyć o co chodzi z tymi Twoimi nickami? (drybrych, dryb)... |
Chodzi mu chyba o to że Drybrych był ot tak dla zabawy żeby zaistnieć (nawet pod złą gwiadą), zaś Dryb będzie zwiastunem świeżości i dojrzałości... czy jakoś tak.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |