Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   taka glupia sytuacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=223956)

Edep 09-11-2009 20:47

taka glupia sytuacja

elo

mam 51 ek 72/71 i 42 ms tylko 36mlvl... i chodzi o to ze bardzo mnie ciagnie do tego sorca i w ogole ale zal mi tego knighta zostawic bo troche czasu poszlo na wyskilowanie i expienie... zakladajac ze mam kase i pacc, ktorym bardziej sie oplaca grac? serv non pvp (juz mozecie sie wyzyc)

NIE mam znajomych na serwie z moim lvlem (same 20-30lvle RL)

nie mowcie ze mam grac ktory mi sie bardziej podoba bo podobaja mi sie rowno... poprostu ktora postacia bedzie sie przyjemniej gralo :p

yokamiza 09-11-2009 20:51

ja bym grał ms bo od 45 lvlu są sd i możesz już chodzic spokojnie na dragi zi000m

Ghernie 09-11-2009 22:26

Ukryty tekst:
Masz grac, którą Ci się bardziej podoba.

Sorc, jeśli masz kase, grasz samodzielnie dla przyjemności. Jeśli używasz bota to kina. Zmień server na PVP.

Clockwerk 10-11-2009 07:00

wy glupie noby, to juz nie nazywa sie noob-pvp tylko OPTIONAL-Piwipi
:D

kina do robienia kasy a sorc do grania

proste i logiczne

Juth Erap 10-11-2009 07:05

tak jak kolega wyzej popieram w 100%

Erhion 10-11-2009 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edep (Post 2684220)
poprostu ktora postacia bedzie sie przyjemniej gralo :p

A SKĄD MAMY TO WIEDZIEĆ? To, że komuś przyjemnie gra się sorkiem to znaczy, że ci też będzie się przyjemnie grało?

MuLtI_^of^_HeLL 10-11-2009 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erhion (Post 2684590)
A SKĄD MAMY TO WIEDZIEĆ? To, że komuś przyjemnie gra się sorkiem to znaczy, że ci też będzie się przyjemnie grało?

Wież moim zdaniem to chodziło o tym że jeśli mu się dobrze gra sorciem to niech sorciem a jak knightem to knightem

Edep 10-11-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erhion (Post 2684590)

z tad ze kurwa nigdy nie mialem jakiegos dobrego lvla (100+) i jak na 100lvlu knightem mam biegac po cyklopach a MSem jakies dle ciskac czy cos to wiadomo ze sorc lepszy... ja pierdole

@top

gram sorcem

VLD 11-11-2009 20:47

Nie przeklinaj bo mnie to irytuje. Miałem podobna sytuacje, zależy co robisz, jak tylko expisz to weź już tego knighta, bo sorcem po jakimś czasie staniesz w miejscu z lvl (brak kasy), no chyba że lubisz sobie polazić, pozwiedzać itp, a lvl wbijasz np. 2 w tygodniu, wtedy wybierz sorca.

Wszystkie tematy "co mam wybrać' są denne. Tak trudno 1-wszy tydzień pograć jedną postacią, a 2-gi tydzień inną? Samo wtedy wszystko wyjdzie, najlepiej to wbić 2lvl każdą postacią, pojść na hunta (np. na dragi na 1h) i zobaczyć jak to jest. Wnioski nasuną się same

PS. Żeby nie było Edep, nie biję do Ciebie

Edep 11-11-2009 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VLD (Post 2685659)
Nie przeklinaj bo mnie to irytuje. Miałem podobna sytuacje, zależy co robisz, jak tylko expisz to weź już tego knighta, bo sorcem po jakimś czasie staniesz w miejscu z lvl (brak kasy), no chyba że lubisz sobie polazić, pozwiedzać itp, a lvl wbijasz np. 2 w tygodniu, wtedy wybierz sorca.

Wszystkie tematy "co mam wybrać' są denne. Tak trudno 1-wszy tydzień pograć jedną postacią, a 2-gi tydzień inną? Samo wtedy wszystko wyjdzie, najlepiej to wbić 2lvl każdą postacią, pojść na hunta (np. na dragi na 1h) i zobaczyć jak to jest. Wnioski nasuną się same

PS. Żeby nie było Edep, nie biję do Ciebie

sory, ponioslo mnie :P

a co do tematu

to chodzi mi bardziej o jakies wieksze lvle bo ten 50 knight i sorc to moje jedyne postacie, kase mam od kumpla ktory przestal grac :P z kasa narazie nie bedzie klopotow bo mam jeszcze 1,4mln na waste+mase djin items (za jakies 500k)

poprostu nie chce teraz wybrac zle, co z tego ze takim knightem moge teraz poexpic na cyklopach mistrock jak potem max co bym dal rade ubic to drag? a sorcem z tego co zauwazylem (po zalozeniu tematu wziolem eq i nim poexpilem "normalnie" bo wczesniej tylko noobilem w tombie z monkiem wiec o expie duzo nie wiedzialem :P na 44lvlu expie na dragach bez waste a jak dropnie jakis itemek to + nawet jest i mi sie spodobal :]

tylko jeszcze pytanie czy na tym 100+ tez bedzie tak jak teraz ze sorcem bede mogl cisnac o wiele mocniejsze potwory niz knightem? bo wiadomo wszystko mozliwe ;d

Pepeszka.. 11-11-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edep (Post 2685691)
sory, ponioslo mnie :P

a co do tematu

to chodzi mi bardziej o jakies wieksze lvle bo ten 50 knight i sorc to moje jedyne postacie, kase mam od kumpla ktory przestal grac :P z kasa narazie nie bedzie klopotow bo mam jeszcze 1,4mln na waste+mase djin items (za jakies 500k)

poprostu nie chce teraz wybrac zle, co z tego ze takim knightem moge teraz poexpic na cyklopach mistrock jak potem max co bym dal rade ubic to drag? a sorcem z tego co zauwazylem (po zalozeniu tematu wziolem eq i nim poexpilem "normalnie" bo wczesniej tylko noobilem w tombie z monkiem wiec o expie duzo nie wiedzialem :P na 44lvlu expie na dragach bez waste a jak dropnie jakis itemek to + nawet jest i mi sie spodobal :]

tylko jeszcze pytanie czy na tym 100+ tez bedzie tak jak teraz ze sorcem bede mogl cisnac o wiele mocniejsze potwory niz knightem? bo wiadomo wszystko mozliwe ;d

Sorciem mając kase możesz o wieleeeeee więcej niż knightem.

VLD 11-11-2009 22:54

@up
Po co go cytujesz jak napisal prosto nad Toba?

@topic
Czekasz na oklaski? Bierz sorca i wbijaj lvle

Farciasz 13-11-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clockwerk (Post 2684467)
wy glupie noby, to juz nie nazywa sie noob-pvp tylko OPTIONAL-Piwipi
:D

kina do robienia kasy a sorc do grania

proste i logiczne

Ja też się zgadzam z tym w 100% !!!

Sam mam podobną sytuację do Twojej ponieważ mam także sorka i knighta i też miałem dylematy kim grac . Raz ciągneło mnie do sorka a raz do kina ,ale zdecydowałem się ,że kina bd klepać kase żeby sorkowi "dogodzić" a sorek bd sobie ładnie expił ;p .
Mianowicie jeżeli znudziłoby mi się granie sorkiem zawsze mogę wrócić do mojego kina ; D .

Pozdro ;]

HAIL GUARDIA! :mag::wiking:

ChairDefender 16-11-2009 17:15

;) nie ogarniam was zastanów sie porządnie popatrz sobie na tibicast kinacza i sorca na wyższym lvlu i wybierz a nie kolejny durny temat i spam omg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23.