![]() |
Skilowanie od 20 lvl.
Witam. Mam knighta 8 lvl i skili 47/47. Za jeden dzieb do jutra bede mial skili 50/50. I teraz pytanie. Czy od skili 50/50 isc i wbic 20 lvl i od 20 lvl i skilami 50/50 isc na slimy skilowac czy od 60/60 ? wolalbym od 50 wbic 50 lvl ale czy to sie oplaca doradzcie mi. Mam eq knight armor,knight legs, dragon shield, i mam tu 4k na helm [ doradzcie mi jaki kupic zeby odrazu na slimach nim skilowac do 4k]. Gram na non pvp. Prosze o odp z gory thx.
ps.teras 48//48 |
no ja nie rozumiem takich ludzi
"doradĽcie mi kim grac" "po długim 'retardzie' nie wiem kim grac" "skillowac czy walić konia" niedługo powstan± pytania typu "i¶ć do kibla czy siedzieć na forum.tibia.pl" |
Skilluj na slime od 60 8o
|
Skilluj, bo wtedy masz więcej wolnego czasu. Najlepiej przeznacz go na czytanie, żeby¶ nie wyleciał znów z jakim¶ "teras".
|
skille
mam knighta 20 lvl ze skillami 47/45-nie mogę na czym¶ dobrym expić ponieważ mam słabe skille
i też mam 9 lvl palladyn ze skillami 54/43-mam skillować do 60/50 czy mam już i¶ć wbijać lvl? |
jak dla mnie lepiej jest pomeczyc sie tych kilka dni i poskilowac to chociaz pozniej frajda z expienia jest :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |