![]() |
Dragony
Od razu mówię, że szukałem ale nie znalazłem. Moje pytanie jest takie czy zna ktoś jakieś miejsce FACC gdzie jest dosyc duza powierzchnia i respi się kilka dragów? Chodzi mi o to, żeby bylo ich nieduzo i żeby respiły się pojedynczo, góra 2x ale nie więcej i żebym dał radę uciec tak, aby podczas ataku jednego nie ' wpieprzył ' się na innego. Gram paladinem z jeszcze małym lvl'em i skillami ale dam radę 2 dragom na klatę, lecz musze się mocno leczyc, a co za tym idzie jest waste : / Nawet jeśli ktoś zna jakiś Cave gdzie są np. 2 respiące się dragi, ale jest miejsce do ucieczki niech poda.
I jeszcze 1 pytanie. Jest gdzieś mapa, gdzie odkopac Dragony pod MS ( mount sternum ) bo bylem tam ostatnio, ale nie pamietam gdzie byla dziura. Z góry thx ; ) @EDIT na drugie pytanie znalazłem odpowiedź : http://tibia.wikia.com/wiki/Mount_Sternum_Dragon_Cave |
vdl thais dragon lair naginata i mount sternum to wszystkie znane mi miejsca z daragmi an facc.
|
Deep Fibula Quest
|
Cytuj:
|
Najlepsze miejsce dla Ciebie to Mount Sternum kilka dragów i można uciekać, póżniej zacznij chodzić na DL Venore (polecam) ale tylko na 0 pietrze :D Jeżeli to Ci nie wystarczy masz jeszcze wieżyczke itp.
|
Najlepszym miejscem będzie draconia dragon lair. Respi się tam (o ile dobrze pamiętam) koło 6-8 dragów w podziemnych jaskiniach po 1-2 w każdej i ze 3 + 1 dl na wieży (jest kilka pięter a dl jest na przedostatnim).
PS. miejsce to jest prawie zawsze wolne. PS 2. Na tibia.wikia.com (link który podałeś) nie ma pokazanego wejscia na resp pojedynczego draga (na ms respią się 4 dragi. 3 w jednej części i 1 w drugiej). @down Gdzie on Ci powiedział jaki ma lvl? Poza tym może wziąć royalek w baga i może tam siedzieć od ss do ss... On chciał spokojny i bezpieczny resp dragów. IMO draconia jest najlepsza (nawet podwójny respawn jest taki, że łatwo tam unikać wave'ów). |
@up
Na draconii są 4 respów dragów w tym jeden podwójny + DL na wieżyczce, ale na Twój lewel to kiepskie miejsce droga długa a capa masz mało. Idz na guardy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |