![]() |
Powrot
Wiec tak
1Wracam do tibi i moje pierwsze pytanie co sie takie wielkiego zmienilo 2Jaka profa do 50lvla wytrzyma na facc' 3jaka sie spokojnie gra 4jaki swiat npvp jest teraz najlepszy |
5. Kazdy jest dobry..... ;p polecam Secure (tylko dlatego ze ja tam gram xD )
3. Spokojnie gra sie.... kazda xD? Zalezy od upodoban kazdy z nas ma inne ;) 2.Hmmm... sorc i druid bez pacca maja malo czarow...;/ Jezeli wybierasz palka i walke spearami to nie wiem czy cie urzadza co chwila oglaszanie ze kupisz royalki...;p jezeli wybierasz arrow/bolt powinno byc good chodz nie polecam xD Knight rulez ;DD! |
heh zastanawialem sie nad unitera co myslicie?
|
Cytuj:
2. Knight / Pall 3. j/w 4. idk Cytuj:
Osobiście polecam pvp - askara. |
up dziex za odpowiedz :)
|
1) Ze zmian to tak jak mówili, jakieś itemki i przechodzenie przez innych na optional pvp (no i wprowadzenie owego optional pvp :P czyli na n pvp gildie mogą się napierdzielać)
2) Na FACC to tylko pall/knight (z przewagą palka) 3) Najspokojniej to najtem, ale aż za spokojnie. Jak nie lubisz expienia z ciągłym exurowaniem się po każdym hicie który z max hp zjeżdża cię do reda, to magiczne profki odpadają. Pozostaje pall. 4) Refugia - duuużo fajnych ludzi, ale jeszcze więcej nupków :< Secura - miły klimat ;) Reszta to porażka na całej linii, a już z dala od candii, celesty i harmonii. @down Kto się leczy palem exurą vitą o.0 ? Przy normalnym expie exura starcza, czasem może trzeba użyć exury gran. Vita tylko w krytycznych sytuacjach. |
@up
Taaa. I lecz się Paladynem z Exury Vity za 200. FACC: Knight i na bocie... |
@up
a ty sie idz leczyc ale na głowe ^^ On chce sobie pograc, a nie adhd zeby miec tylko najlepsze skille i najlepszy lvl -.- botom mowimy stop ;] |
ad.1.Jakbyś znał taką stronkę jak tibia wiki to byś nie zadawał takich głupich pytań, no ale nie spodziewajmy się za dużo po tobie :)
ad.2.opcja SZUKAJ nie boli ad.3.j/w ad.4.j/w Podsumowując: opcje SZUKAJ i tibia wiki nie bolą :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |