![]() |
Sesja na forum
Co powiecie na temat sesji na forum lub przez gg.
System warhammer. Moze byc fajnie. Piszcie jak chetni jestescie!!!! |
Tak, ja się na to piszę, może być nawet ciekawe, ale kto będzie mg ?
|
a co to ?
|
Ja moge prowadzic. Nigdy tego na forum nie robilem, ale moge sprobowac. Bedzie mi pomagal doswiadczony MG tak wiec powinienem sobie poradzic. Oczywiscie potrzebujemy wiecej graczy. Teraz kwestia: czy na forum czy na gg?!
Matiq - sesja rpg, hmmm nie da sie tego wyjasnic w kilku slowach. Rozrywka na pograniczu gry i teatru. Poszperaj na stronkach a sie dowiesz cos about it. PS: WIecej graczy!!!!!! |
Na forum ~
Gg ostatnio często pada, a ludzie będą mogli sobie poczytać nasze przygody :). Pamiętam jak daaawno temu było coś takiego tu na forum... z nudów czytałem =P. |
aha juz chyba wiem
ale zagladaj pusc PW i powiedz dokladnie |
Ja również jestem chętny~
|
Wampirek napewno będzie w to grał... więc złoszę go póki są jeszcze miejsca.
|
Gralem jedynie w d&d. Ale chcialbym sprobowac, wiec jestem chetny :)
|
hetnie sie na to pisze malo razy bylem na sesyjkah a jak jusz to tylko na d&d ale pisze sie:](najwyzej mi tam trohe pomozecie:P)
|
Cytuj:
|
Ja tesh jestem chętny
|
A moze IRC? zrobiłoby się tak:
Prowadzący miałby opa Grający z voicem Przypatrujący się ludzie bez niczego i tryb kanalu +m (tylko ludziska z opem (@) i voicem (+) mogą mówić.... GG coś ostatnio często pada, a forum troche za wolne jest...... Potem by się puściło loga na forum i juz :) |
pamiętaj, że nie wszyscy mają irca... ale można by zrobić
|
Mam zerowe pojecie na temat IRC. Proponuje narazie zagrac na forum, jesli sesja wypadnie udanie to sprobujemy inaczej,np irc, gg.
Teraz kwestia: Jesli gramy na forum to kazdy gracz bedzie widzial co robi inny i to moze byc troszeczke idiotyczne. Co proponujecie? Moze PW? |
Jak by to nie było, ja się piszę :)
Tyle, że w warhama nie grałem, ale grałem w DND i ED, więc myślę, że se poradzę :) Po za tym mogę od kumpla pozyczyć książkę (on ma skserowaną :D ) i uzupełnić swoją wiedzę w razie potrzeby :) Co do grania, to na IRC faktycznie mogło by być ciekawie, ale na forum można za to bardziej rozbudowane opisy dać i wogóle. Ale za to na IRC mógł bym do bota dopisać modulik do rzutów kośćmi. Np piszesz !rzut K10+K20+5 i wyskakuje odpowiedź "15". No i na wszelakich chatach gra by bardziej przypominała prawdziwą sesję, a i nie było by problemu z komunikowaniem się na priv. |
Ok no to zdecydujcie jak gramy. Tylko prosilbym o pomoc w konfiguracji IRCa. Narazie jest nas 6. Jeszcze bedzie moj kumpel.
|
|
Można by pierwsza zrobić na forum tak na próbe, jesli dobrze pojdzie to bedziemy kontynuowac. Czasem mozna bedzie wyskoczyc na irc/czat i dalej grać.
Jakies zasady bym musial sobie przypomniec bo sporo wody uplynelo od mojej ostatniej gry. Co do pw to nie najlepiej by to było @ Matkus Gdybys ustawil te kosci u bota to by było bosko =P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |