![]() |
Gry w ktore warto zagrac na slabym kompie
Mam slabego kompa z fatalna karta graficza (1,7 procek, 1GB ramu a karte graficza - Mobile Intel(r) 915GM/GMS,910gml express chipset) i chcialbym aby ktos mi polecil jakies dobre gry na tego zloma gdyz juz chcialem zainstalowac pare i sie okazalo ze albo nawet odpalic sie nie da albo gra tak scina ze nic nie da rady zrobic. I nie chodzi mi o MMO
|
Wszystkie starsze gry Bioware - Chociażby Baldurs Gate albo Icewind Dale.
|
|
Z tego co przegladalem to tam sie rozmawia raczej o najnowszych tytulach niz o czyms starszym
|
Heroes 3 ......
|
Cytuj:
Co do tematu: jak up napisał Heroes 3, MoHAA, GTA1/2 (niby bardzo stare, ale jare), Gothic 1 (nie wiem czy 2 pójdzie) and so on. |
Diablo 1 i 2, NFS'y Underground 1 i 2 więcej nie kojarzę >
|
Gra mojego ciągle trwającego dzieciństwa, GTA: VC.
|
GTA VC, GTA 3, San Andreas nie wiem (może by poszło na niskich detalach), Sacred, Morrowind, Warcraft III.
|
Fallout 1 n 2
Age of Empires 1 n 2 Dungeon Keeper The Settlers 1 2 3 n 4 Commandos 1 n 2 Stronghold 1 n 2 Diablo 1 n 2 Motoracer 1 n 2 Gothic 1 n 2 (nie pamiętam, czy 2 też dobrze pójdzie) Mortal Kombat Trilogy Knights and Merchants Dark Colony KKnD 1 n 2 Heroes of Might and Magic 1 2 n 3 Baldurs Gate 1 n 2 To tyle na poczekaniu. Pewnie przypomniałbym sobie więcej tytułów, wtedy edytuję swój post, ewentualnie dodam nowy. |
disciples....pacman, bierki
|
quake 2, quake 3, diablo 2
GTA 3? na przypomnienie :) |
metin2, mi przynajmniej chodzi. xP
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |