![]() |
Tomb mega pe gie !
Nigdy tam wczesniej nie bylem i chyba juz tam nie pujde xD.
Takie zeby mozna bylo sie posmiac ;<. http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=smwj31x3m6yum36r |
Tak btw. CTRL + strzaleczki - obracasz postacia w cztery strony swiata. Polecam uzywac przy wave'ach : S
|
Cytuj:
|
HaHa dalees plame po calosci!
|
@Vasth
Jakbys uwaznie sie przyjzal to bys widzial ze sie tak obracalem na poczatku... pozniej po prostu mi sie niechcialo ;s. |
"pojde" przez "u" otwarte to podstawa kazdego tibijczyka ?
lol |
Cytuj:
@topic, gz |
Dobże że nieposzłeś.
|
Nie smiejcie sie z jego ortografii on ma tylko 22 lata
@topic Zamiast napisac ;o mogles dac f3 |
MS na tombie gdzie glownym watkiem jest ogien? Mogles pomyslec i isc tam gdzie twoj fire wave dziala na wszystko.
|
@up
Byl pierwszy raz na tym tombie nie wiedzial pewnie ze cos takiego moze wyskoczyc. Na poczatku wydawalo sie lajtowo. Na nastepnym raz nie mysl o tym ze masz 'sztuczna' publike bo tak szczerze nas gowno obchodzi czy napiszesz ';o' czy ';p' . Zamiast tego mogles sie wyleczyc. |
ciekawość to pierwszy stopień do temple ! :D
|
Cytuj:
|
@up
OMG, nie poczułeś ironii od tego pana? |
tutaj widac ogar rzepek,exori flam w fire elementala,ortografia + exevo flam hur w nic , i ogolnie ogar ogar panowie
|
gz zamiast sie leczyc to ';o'
|
@Szefy
Z tego wsystkie co napisaliscie to zgodze sie tylko z moja ortografia faktycznie nie jest zachwycajaca ;<, reszte da sie bardzo latwo wytlumaczcy ale po co? przeciez wy i tak wiecie lepiej xD. I ten filmik nie byl robiony z mysla ze go tu wystawie(czyt.dla sztucznej publiki), robilem go tylko i wylacznie dla siebie 4 fun, dalem go wlasnie dlatego ze padlem bo wiem ze kochacie takie cos zreszta jak widac xD. I nie przezywajcie tak mojego deda odrobie ! ;<. |
Skoro robiles dla siebie... Lubisz pisac sam ze soba ? : D
|
Cytuj:
|
nie on jest z team rzepka pk 20 sorc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |