![]() |
Wybór :(
Witam! Mam 32knight 61/60skila eq: knight set, warrior helmet itp.
I nie wiem kim grać :( moje eq jest warte jakieś 2,5-3cc I właśnie nie wiem kim grać uwzględniająć upade i inne duperele.. Raczej pacca nie będe miał, zwykle gram sam na świecie n-pvp <refugia> Może kupie sobie pacca za cc, ale musze zrobić taska ;D więc kim grać ? pall czy kontynuować gre moim knightem.. Czego oczekuje: + Miła Gra + Nie trzeba huncić w grupie + Nie może być monotoni w potworkach + Gra bez pacca nie może być męczarnią ;P + Moża szybko dorobić się małej fortunki ;D ---- + Mam dużo czasu na grę.. + Mogę dużo skilać itp. + Mam bota <;s> Doradźcie kim grać i dlaczego...! Proszę o pomoc! A i oczywiście nie zależnie jaka profa będzie to na refugi :) Edit: W grę może też wejść postać magiczna ;P to co polecacie? |
kase mają obie profy ;p ale chyba kina więcej ^^
knightem się łatwiej boci . Obie postacie mogą grać bez pacc (chyba ze palek bije ze speara, to moze byc problem z royalkami) Obie postacie mogą expić zarówno w grupie jak i solo ^^ grasz na non- pvp wiec nie ma roznicy ktora wybierzesz... a co do monotoni w potworkach... hmm mysle ze jak dobijesz kinem skille 70/70 albo 75/75 to bd mógł lajtowo zmieniać miejsce expa tak jak palek ;) Czyli... nie ma różnicy ^^ |
wiesz..od h*ja ludu sella sperki ;P
ok zostane przy knighcie.. choć nie wiem :D może pogram i tym i tym :D Widzialem jak palek z rs'a wali po 2oo przy skilu 60 ;d to prawda? |
Radze ci wziąść kina szybciej kase zbierasz , co sie tyczy szybsza kasa na pacc(jesli chcesz pacca kupic)
|
Robisz Palka, a Knighta stawiasz na bota na robienie kasy.
|
palem zarobisz wystarczająco dużo kasy a i skille lecą szybciej, waste wg mnie mniejsze i możesz używać sd
|
@up
Ta po co Ci SD po 200? W ogóle to teraz Palek nie ma super profitu... Na Frostach waste, a wiadomo, że tam najczęściej się expi. Tak samo na Hydrach. A mając dobrego bot knighta możesz potem cały czas na Assasinach expić. |
Na tym forum są już sami bot-lamerzy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |