![]() |
Jakiej drużynie kibicujecie (Liga mistrzów)
Dawajcie zaznaczajcie jaka drużyna powinna waszym zdaniem wygrać ta edycję, lub której kibicujecie :]
|
Bayer Leverkusen, FC Liverpool bo tam grają Polacy i FC Barcelona moja uluibiona hiszpańska drużyna
|
:p
Wiadomo, że Leverkusen też ale Barca wygra w tym roku wszystko
BLAUGRANA RULEZZZZ :] |
Dałes Bayer Leverkusen 04 a Bayernu Monachium już nie...
To co z tego że tam gra polak, Bayern lepiej się spisuje w tym sezonie więc chyba Bayern powieniem miec miesjce ale to szczegół. Ja kibicuje FC Bayernowi Monachium. Zresztą tak już jest od 7 lat. |
Moim zdaniem Bayern gra mniej efektowna piłkę od Bayeru,a podałem te drużyny, którym moi kolesie z klasy kibicują najbardziej. I nie obraź się ale Bayern nie ma prawa wygrać Ligi Mistrzów bo wygra ja Barca :cup:
|
Wszelkim drużynom polskim ^.^
|
Ja się nie obraże. Lubie Barce zaraz po Bayernie. Wiem ze Bayer gra bardziej efektowniej ale mniej skutecznie. Bayern ma małe szanse na wygranie nie to co w sezonie 2000/2001. Barca wygra. FC BAyERN STERN DES SUDENS!!! VISCA EL BARCA !!!
|
Real Madrid! a dlaczego tu nie ma wszystkich drużyn...
|
@up:
Tylko sie nie obraź i nie pluj ale wydaje mi się że Real w tym sezonie nie ma szans, może w następnym. |
Lol
Bo tylko tyle dało się zamieścić
Sora wszystkim którym to przeskadza |
Mi to lata. Zresztą dałeś przynajmniej "inne" a u niektórych tego brakuje.
|
<-------------------------patrz avatar
BARCELONA |
Manchester Utd :)
Żadna inna ;) |
Greetings!!
Byłem, jestem i będę zawsze wierny Królewskim!! Jeszcze zobaczycie prawdziwy Real!! :cup: Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
Bezapelacyjnie stawiam na Real :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
FC Brasiliona rulezzz.
|
I tak wszyscy wiemy, panowie, przecież to jasne jak słońce: Manchester United! :) Nikt inny nie moze bo kibicuje tej drużynie od kilku lat :cup:
|
Siema!!
Liga hiszpańska jest obecnie jedną z najlepszych lig na świecie. Ja jestem kibicem Barcelony. Barca oferuje nam: piękny, widowiskowy i odjechany football!! A w finale LM chciałbym zobaczyć jak Barcelona pokonuje (niszczy) B) Real Madryt!! Więc LM wygra (oklaski) :p FC Barcelona!! :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |