Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Moj problem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22460)

Primanov 07-01-2005 15:00

Moj problem

Mam problem
Jestem na 7 poziomie i zastanawiam sie nad wyborem profesji. Nie bylo by w tym problemy, gdyby nie mialbym 17 z walki toporem 17 obrony tarczą i 12 z walki wrecz. Własnie, czy z takimi gabarytami warto zostać czarodziejem? :confused:

Vaxxia 07-01-2005 15:16

Jak chcesz grac sorcem to nim graj ~. Jedyne co moze lekko przeszkadzac to skille w axe (ani zbyt silne, ani zbyt tanie, ani zbyt lekkie - chyba najgorszy typ broni dla sorca), no ale to i tak sie szybko zatrze a reszta bedzie zalezec juz tylko i wylacznie od twoich umiejetnosci a - warto pamietac - postacia ktora sie chce grac gra sie duzo przyjemniej niz ta postacia ktora sie gra tylko dlatego zeby byc silniejszy/szybszy w expieniu itp.

DR.UTi 07-01-2005 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Primanov
Mam problem
Jestem na 7 poziomie i zastanawiam sie nad wyborem profesji. Nie bylo by w tym problemy, gdyby nie mialbym 17 z walki toporem 17 obrony tarczą i 12 z walki wrecz. Własnie, czy z takimi gabarytami warto zostać czarodziejem? :confused:

Sorcem zawsze warto zostac....Te "gabaryty" nie podskocza Ci na main'ie zbytnio....bo są Ci nie potrzebne...powiedzmy że walniesz Fire Swordem za 49 w potworka, to jak bedziesz mial 20/20....to walniesz...51?...taka filozofia

Jerkov Thundersword 07-01-2005 22:05

Nie...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Primanov
Mam problem

Polecam knighta albo paladyna, magiem nie zrobisz furory w tej sytuacji...

fazer 08-01-2005 18:55

@@

Ja polecma palladyna fajniue nim sie gra na poczatku szybko skile ida tylko z trzeba zainwestowac w bolty to jego - ale co tam gra palladynem to cyztsa przyjemniosc polecak pallka

Majki 08-01-2005 21:31

kazdy mag tak zaczyna

kazdy mag zaczyna przeciez ze skilamu jakiejs broni i shielda bo magii na rocku nie da sie uzywac wiec jesli oni dali rade sie podszkolic to ty nie wystarczy stanac w miescie i zucac zaklecia jesc znowu zucac zaklecia i znowu jesc :mag: i skile ci doszkola z magii szybciutko wiec jesli chcesz tylko grac magiem to nim graj tylko na poczatku bedzie ciezko z powodu braku many :( ale dasz rade :cup: i zwyciezysz nad kompem
a tak wogle zgadzam sie z przedmowca ze fajnie sie gra paladynem teraz juz to wiem niestety gram juz jako knight :( i nie chce mi sie zaczynac od poczatku wiec sie dobrze zastanow nad klasa postaci zeby nie miec problemow tak jak ja :(

SandMan 08-01-2005 23:31

Vaxxia, jestem z toba :P

Nie sluchaj nikogo. Graj kim chcesz i jak chcesz. To gra. Jak chcesz mozesz nawet paladyna do club zrobic, albo knighta do dist.
Chcesz sorcka? Graj nim :P. Powiedz jeszcze na jakim serwerze.

-=HuRu=- 08-01-2005 23:38

więc tak. .

ja na twoim miejscu grałbym Knightem jesli dopiero co zaczynasz grać w Tibie a co do skillów dla Sorka i Druida to nie musisz trenic bo dla charów z przynależnością magiczną najważniejszy jest M lvl ;)

Kreda 07-04-2007 22:07

Graj sorcem obecnie jest najlepszy

Odświez

maciek_92 07-04-2007 22:13

@up
Eee, może raczyłbyś spojrzeć na datę założenia tematu... a nie bez sensu odświeżasz temat którego autor od tego czasu zdążyłby wbić z 200lvl...
-.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41.