![]() |
Loot z potworów
Czy mi się wydaje czy Cip'owie drastycznie obniżyli drop rate potworów w stosunku do poprzednich wersji?
Z ostatnich obserwacji wynika: 120 hero -> 1 Warhammer, 1 Fire sword 260 Ice Witches -> 2 Clerical Mace, 2 Mystic Turbany, 1 Glacier shoes 2000 cyklopów -> 0 club ringów, 5 halberdów (sic!), 2 mino trophy Czy między 7.6 a 8.5 przy której powróciłem do Tibii aż tak ograniczyli drop rate w związku z łatwiejszym huntem? |
Cytuj:
|
A jak się ma sprawa z Ice witches, orientuje się ktoś może? Bo wg mnie te potwory na lvlu 65+/- są całkowicie nieopłacalne do huntu... za duzy waste, nawet liczac same Espiry
|
Cytuj:
@top W ktoryms z update'ow pamietam ze robili cos z drop ratem : S Nie pamietam dokladnie w ktorym i jak bardzo bo mnie to malo ineresuje. |
Cytuj:
|
UP: Na wikii masz opisy wszystkich updatów, na 99% będzie tam coś o tym
|
Cytuj:
Nic więcej nie ma, tylko tyle że zostało zmniejszone, a Ice witche wzmocnione. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
miałeś pecha i tyle.
|
siedzac na łiczach godzine zlocilem , 3 te buty niebieskie , 2 mistic turbany i kasa ; p
|
Fakt obniżyli trochę loot, ale to także wynika ze szczęścia. Ostatnio expiłem na dragu solo i w 1,5h wyniosłem 2k kasy, 2 plate legi i steel helmet ;/ Wczoraj grałem wieczorkiem 1h i miałem dragonbone staff'a (pierwszy drag), 3x serpent swordy i tak samo 2k kasy. Fart? Szczęście? Pójdź drugi raz na te same potwory, ten sam czas hunć i będziesz miał wyniki. Jeżeli to nie podziała siedź tam ciągle póki nie zdobędziesz loota, który Ciebie satysfakcjonyje, a przy okazji wbijesz sobie lvl ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |