![]() |
Knight na facc
Wszyscy mówią że knight na facc jest bardzo nudny a ja chciałem się dowiedzieć dlaczego?
Proszę o odp |
Cytuj:
|
Bo nie ciekawy.
Wszyscy, czyli Ci którzy nie wbili nim większego niż 20 lvla i skilli po 50 ? |
bo knight zawsze jest nudny + facc zawsze jest nudny czyli MEGA NUDY.
|
Czekaj... Podsumujmy expowiska :
40 + Pall: Bez waste: Dragony POH (z gsami) Dark Cathedral OF Hellgate Guardy(już na 20 lvlu !) Z waste: Banshee (choć nie zawsze) Knight: Bez waste: Elfy Guardy (z dobrymi skillami) Dark Cathedral (jak się poszczęści) Z waste: Dragony Hellgate OF (bez wyższego lvla) Poh ( z gsami) Waste jak ch*j Ogólnie, to pall może iść o wiele wcześniej na różne potwory, bez dobrych skilli. Podczas gdy knight bez większego lvla i lepszych skilli nie może expić nawet na 1/4 expowisk pallka. |
Ponieważ klikanie potworów jest nudne, a z PACCem expienie jest jako tako ciekawe bo masz "skille" (błędnie zwane spellami).
Jednakże pod tym względem pal jest ciekawszy tylko dlatego, że możesz pohuncić trudniejsze potworki z większym profitem, skala nudności jest dość podobna. O magicznych się w ogóle nie wypowiadam bo próbowałem expić 60+ sorcem na FACCu. Jeśli nie chcesz wastować kasy na runkach (avalanche na smoki lub SD na...coś) to pozostaje chyba tylko huncenie orców na OF z wanda+ fire wave? Mega ciekawe... ~A/. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |