![]() |
Addon 1/2
Witam Serdecznie. ^ ^ Czy mógł by mi ktoś wypisać wszystkie itemki potrzebne do zrobienia 1 addona i 2 ?? z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam.
Creedo B) |
Dzieki serdecznie :) ale looz rozumiem ^ ^
|
Yyy... Albo to ja jestem nieogarnięty albo Ty kolego nie napisałeś w ogóle o jaki addon Ci chodzi :]
|
@up
Prawdopodobnie chodziło mu o all ;p |
lord creedo ostatnio mi się char przez ciebie wylogował, jak sobie runki bociłem
|
Chodzi mi o outfit Citizen, a co do ciebie to o co ci chodzi jak cię wylogowało ?? nie kojarze...
|
@up
Robię sobie runy botem w zaciszach miasta noobów (carlin), przyszedłeś i mnie wylogowało bo miałem ustawioną funkcje że jak ktoś pojawi się na ekranie to się wylogowuję, i takim oto sposobem mnie wylogowało. |
Creedo:
1 Addon czyli Kapelusz: - 50 Honeycombs - 100 Chicken Feathers - Legion Helmet 2 Addon czyli Backpack: - 100 Minotaur Leathers |
Cytuj:
|
Dzięki wszystkim za pomoc ... a czy na te pierwsze 4 standardowa outfity [2 ADDONY] nie trzeba miec account premium ? (PACC)
|
Cytuj:
Addony to lepiej robić, jak się nie ma na co kasy wydawać. |
A jak to jest z chatami jak mam premium account i mam domek i mi sie pacc skonczy to zeczy z domku znikaja i wogole domek nie nalezy do mnie czy jak to jest ?? :D
|
@up
Po zakończeniu PACC tracisz domek, itemy które w nim miałeś lądują w depo w mieście w którym znajduje się domek. Np. masz dom w thais, po skończeniu się PACC itemy z niego ląduja w DP thais. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:12. |