![]() |
Porada Dla naszej Grupki!!
Mam takie pytanie na co silnego miałaby sznase iść grupka (bloker 22 knight 18 pally i 19 mag) oczywyście bierzemy pod uwage że mamy wziąść uhy!!
I czy poradzimy sobie z Dwarf Geomancerem |
jakby sorc wzial sd to moze byscie se poradzili ale pojdzie od hu*a uhow!
Na co mozecie chodzic ?moze na draga z sd i uhami |
Na dragu jusz byliśmy dzięki za rade chyba nei pujdzemy na Dwarf Geo
|
MI sie wydaje,że najlepjej byście się dopakowli i dopiero.Ja aktualnie na 29 lvl (sorc)chodze z kumplem 27 lvl(knight 64/63)na mass hunty dragow(w Ank) i jest luz.A na waszych levelach hmm...może troche vampirów?
|
.
Cytuj:
|
Moze nie bede zbyt oryginalny ale proponuje zakasac rekawy i isc na roty / dwarf soldiery / hg
w 4-5 dni dobijecie sobie cos koło 30-35 lvl i jak chcecie to potem mozecie cos motac ze smokami czy dwarf geo. bedzie to nieoplacalne ale pobowic sie mozna a tak to sens tego jest zerowy - duza szansa na zgon, a kozysci z takiej wyprawy zero |
Huhu, jak jestescie harcore to mozecie isc na PoH ]:> Mozecie nawet GSy lac, ale bloker powinien miec ladny secik i kupe UHow. Oczywiscie nie polecam tego do regularnego expienia, ale tak raz na jakis czas coby sie tibia nie znudzila ;). W koncu tibia nie jest po to, zeby z kazdego hunta wracac na wlasnych ngach i wychodzic z pieniedzmi na plus? ;D
|
borsuk to max na co mozecie iść a tak na serio walenie sorca z sd jest nieoplacalne ale jak by sie wam poszczęscieoto pojedyncze hunciki na dragach by wypaliło proponuje resp kolo kazo i w tej dziuze obok.ostrzegam jednak ze pujdzie kupa uh
|
Proponuje ci isc na Cave Rat Hunt, możesz ewentualnie iść na Bugi ale to już bardziej ryzykowne przedsięwzięcie a więc radze uzbroić się w UHy
X( X( X( @topic jush nie moge k***a smagnąć takich tematów "mam plate seta skille 43/28 jestem knightem i moge juz sie uhac bo moj kolega zrobil mi 4mlvl ale wogole to czy zabije Ghoula???" Tibia polega tez na tym aby odkrywacnowe horyzonty X( wes ku**a pojdz na cos tam np. na tego nieszczenego Geo i zobacz czy dasz rade, chyba ze boisz sie isc bo jak padniesz to doznasz urazu na psychice i z placzem bedziesz walic w monitor, calkiem jak nie dorozwiniety 9latek... to tyle co mam do powiedzenia na ten temat |
Chyba nie
Możesz sobie nie poradzić, bo on się szybko leczy. Kumpel miał**\50 to dopiero wtedy zabijał, ale też dużo tracił. Tyle, że on miał scimitar, scale armor, studded legs, ancient shield. Tyle, a reszte sam zdecyduj. Mocno bije(ghoul)
|
@Evul Tibian
Kurde chłopak chce się dowiedzieć czy da rade. Ja też nie raz pytałem czy dam bloknąć/ pokonać to czy to. Odpowiedz mu albo nie bo to świadczy tylko o twojej inteligencji... @topic Wogóle to chyba jedyny "mocniejszy" potwór na którego hunt możecie iść to drag. Tylko odrazu mówie, że skoro sorcek ma 19 level nie polecam uderzania smoka z sdków ponieważ bedzie walił słabe hity i dużo sd mu pójdzie więc lepiej niech bije z hmmów ewentualnie na początku może go raz ****nąć sdkiem. Jeśli byś podał skile i eq to bym stwierdził czy dasz rade bloknąć gsa ale raczej tak tylko, że pójdzie ci duuużo uhów (okolo 10) ponieważ ekipa jest z deka cieńka. Po głębszym przemyśleniu jednak ci to odradza. A co do geomancera. Sam ostatnio chce się na niego wybrać. Jeśli idziecie na pojedyńczy respawn to powinniście dać rade ale... 1. Pójdzie ci dość dużo uh (nie wiem ile dokładnie). 2. Z uwagi na słaby lot nie polecam ci geo chyba, że chcesz sie pochwalić :P To moje zdanie na ten temat. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |