Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Co nowego dla facc? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=225264)

Andrew 09-12-2009 11:18

Co nowego dla facc?

Co przyniesie ten update dla facc?

_Sod_ 09-12-2009 11:20

Wielkie NIC

Andrew 09-12-2009 11:29

Czyli znowu Cipsoft się nie postarał...

BialyOleander 09-12-2009 11:50

Oj postarał się dużo nowych potworów, questów, itemów nawet outfit nowy :) ale dla pacc bo kogo obchodzi facc ktoś tam w ogóle gra? lol noob żal.pl.com.cn

Erhion 09-12-2009 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 2701404)

Postarał.

Przynosi wielkie NIC i całe szczęście.

Archdevil Tarzan 09-12-2009 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 2701404)

Nie placisz nie wymagaj

Surfix 09-12-2009 13:40

A właśnie, że nie !
Gracze facc będą mogli zdobywać i kolekcjonować nowe przedmioty (prawdopodobnie addonowe) z potworów występujących na ''FACC'u''.
Zapewne będą także dostępne jakieś nowe, mniej wymagające questy (ale o tylko domysł), jak i możliwe jest, że Kazordoon zostanie troszkę rozbudowany.
No i nowe iteamy od Santa Clausa... wydaje mi się, że nie będzie aż tak źle.

Ważne, żeby nie było lagów, update zakończył się o 17:30 i żeby po 2 dniach nie trzeba było łatek itp...

ruszek 09-12-2009 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Surfix (Post 2701444)
A właśnie, że nie !
Gracze facc będą mogli zdobywać i kolekcjonować nowe przedmioty (prawdopodobnie addonowe) z potworów występujących na ''FACC'u''.
Zapewne będą także dostępne jakieś nowe, mniej wymagające questy (ale o tylko domysł), jak i możliwe jest, że Kazordoon zostanie troszkę rozbudowany.
No i nowe iteamy od Santa Clausa... wydaje mi się, że nie będzie aż tak źle.

Ważne, żeby nie było lagów, update zakończył się o 17:30 i żeby po 2 dniach nie trzeba było łatek itp...

W kazordoon zmienią tylko wygląd parowca, a te itemki nie będą leciały z potworów na facc.

Choć mogę się mylić.

PenerRab 09-12-2009 14:08

No i się mylisz. Leci z troll'a. Bodajże to są jego kłaki. xd

Surfix 09-12-2009 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2701457)
itemki nie będą leciały z potworów na facc.

Normalnie lecą iteamki ze spiderów, trollów, polar bearów itp. czy to pacc czy facc.

Może wszystkie łuki będą w końcu dostępne :confused:

Askaral 09-12-2009 16:47

Nic, darmozjadzie.

Kin_Yuki 09-12-2009 16:49

A może FACC by chciał darmowego PACC'a? Hmm... Za darmo, to umarło.

Dla FACC, niby nic. Ale itemki które dodają co update jakoś facc może używać. Zdaje mi się, że FACC wcale tak źle nie ma. Zresztą sam obecnie mam FACC, aczkolwiek czekam na PACC za jedyne 80zł i 97groszy... A nie 107zł.... Ale to nie o tym :p

Dla FACC będzie - NIC. To i tak za wiele. Chociaż mogli by dodać jakiś outfit dla facc'a.

Monte 09-12-2009 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 2701607)
Nic, darmozjadzie.

Może ma po prostu ciekawsze wydatki niż kupowanie jakiegoś wirtualnego udogodnienia, dzięki czemu może bić potwory, które dają więcej cyferek?

Dla FACC jest sporo przedmiotów nowych, które PACC niedługo będą sprzedawać ; )

oOoMiKooOo 09-12-2009 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kin_Yuki (Post 2701608)

Dla FACC, niby nic. Ale itemki które dodają co update jakoś facc może używać. Zdaje mi się, że FACC wcale tak źle nie ma. Zresztą sam obecnie mam FACC, aczkolwiek czekam na PACC za jedyne 80zł i 97groszy... A nie 107zł.... Ale to nie o tym :p

Dla FACC będzie - NIC. To i tak za wiele. Chociaż mogli by dodać jakiś outfit dla facc'a.

Jakby zrobili 1 nowy outfit dla FACC byłoby fajnie aczkolwiek, nie zrobią, dlaczego?, bo wszyscy będą się domagać "Jeszcze jeden pliz!1!". A dla FACC, hmmm dziwne i trudne pytanie zadałeś <po chwili zastanowienia...> NIC? Phi, itemy do addonów? Przecież zawsze wypadały ;/

Yeah niech zrobią, że dzieci można robić :baby:, albo jeszcze lepiej samochody i konie dla kogo? Dla PACC :o

Turilot 09-12-2009 18:42

Dla facc to jedynie na razie zauważyłem nowe, zbędne itemki, których nie warto nawet zbierać. Kłaki trola, ogon skorpiona, klapki babci.....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 2701607)
Nic, darmozjadzie.

Raczej, mądry człowieku, który nie tracisz realnych pieniędzy, żeby mieć więcej w wirtualnej grze, którą i tak zostawisz kiedyś i będziesz sobie pluć w brodę, zę stracileś kase na takie coś :)

Kin_Yuki 09-12-2009 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turilot (Post 2701675)
Dla facc to jedynie na razie zauważyłem nowe, zbędne itemki, których nie warto nawet zbierać. Kłaki trola, ogon skorpiona, klapki babci.....

Raczej, mądry człowieku, który nie tracisz realnych pieniędzy, żeby mieć więcej w wirtualnej grze, którą i tak zostawisz kiedyś i będziesz sobie pluć w brodę, zę stracileś kase na takie coś :)

Ja kupiłem jedno i nie żałuje. Teraz czekam na drugiego.

A co do tego pierwszego zdania... Czekaj! Stary my gramy w MMORPG, albo coś podobnego... Ty!!! Ale jaja, w RPG jest zazwyczaj masa zbędnych pierdół nie potrzebnych do niczego.

Nie pasuje, to nie graj... To Tylko gra.

-----
Ja bym na 100% darmowej gry nie robił... Bo po co?

Maximp 09-12-2009 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kin_Yuki (Post 2701698)

A co do tego pierwszego zdania... Czekaj! Stary my gramy w MMORPG, albo coś podobnego... Ty!!! Ale jaja, w RPG jest zazwyczaj masa zbędnych pierdół nie potrzebnych do niczego.

-----

na 100% bym nie kupowal nic do gier(pacc) ,no bo po co? aby spedzac sobote przed kompem...?;(

Kasza_Mistrz 09-12-2009 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximp (Post 2701727)
na 100% bym nie kupowal nic do gier(pacc) ,no bo po co? aby spedzac sobote przed kompem...?;(

a co ty uwazasz ze kazdy kto ma pacca siedzi na weekend w domu?

Andrew 09-12-2009 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Archdevil Tarzan (Post 2701442)
Nie placisz nie wymagaj

Skąd wiesz, że nie płacę i że w ogóle cokolwiek wymagam. Zadałem proste pytanie w celu uzyskania odpowiedzi, a nie 158 głąbów!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kin_Yuki (Post 2701608)

Darmowy tydzień pacc był :) Poza tym za miesiąc będzie pacc o 15 zł tańszy, czyli około pół miesiąca dostałbyś gratis...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kin_Yuki (Post 2701698)

-----

Kupisz 5-tego, znudzi Ci się i stwierdzisz 400zł uceikło wraz z czasem...

Jak na razie to chyba Tobie coś nie pasuje.

Filipek 09-12-2009 20:37

I jak zwykle po update odpowiadam na fale takich tekstów jednym tekstem...
Dostali coś od Ciebie? No to czego wymagasz? :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02.