![]() |
Co nowego dla facc?
Co przyniesie ten update dla facc?
|
Wielkie NIC
|
Czyli znowu Cipsoft się nie postarał...
|
Oj postarał się dużo nowych potworów, questów, itemów nawet outfit nowy :) ale dla pacc bo kogo obchodzi facc ktoś tam w ogóle gra? lol noob żal.pl.com.cn
|
Cytuj:
Przynosi wielkie NIC i całe szczęście. |
Cytuj:
|
A właśnie, że nie !
Gracze facc będą mogli zdobywać i kolekcjonować nowe przedmioty (prawdopodobnie addonowe) z potworów występujących na ''FACC'u''. Zapewne będą także dostępne jakieś nowe, mniej wymagające questy (ale o tylko domysł), jak i możliwe jest, że Kazordoon zostanie troszkę rozbudowany. No i nowe iteamy od Santa Clausa... wydaje mi się, że nie będzie aż tak źle. Ważne, żeby nie było lagów, update zakończył się o 17:30 i żeby po 2 dniach nie trzeba było łatek itp... |
Cytuj:
W kazordoon zmienią tylko wygląd parowca, a te itemki nie będą leciały z potworów na facc. Choć mogę się mylić. |
No i się mylisz. Leci z troll'a. Bodajże to są jego kłaki. xd
|
Cytuj:
Może wszystkie łuki będą w końcu dostępne :confused: |
Nic, darmozjadzie.
|
A może FACC by chciał darmowego PACC'a? Hmm... Za darmo, to umarło.
Dla FACC, niby nic. Ale itemki które dodają co update jakoś facc może używać. Zdaje mi się, że FACC wcale tak źle nie ma. Zresztą sam obecnie mam FACC, aczkolwiek czekam na PACC za jedyne 80zł i 97groszy... A nie 107zł.... Ale to nie o tym :p Dla FACC będzie - NIC. To i tak za wiele. Chociaż mogli by dodać jakiś outfit dla facc'a. |
Cytuj:
Dla FACC jest sporo przedmiotów nowych, które PACC niedługo będą sprzedawać ; ) |
Cytuj:
Yeah niech zrobią, że dzieci można robić :baby:, albo jeszcze lepiej samochody i konie dla kogo? Dla PACC :o |
Dla facc to jedynie na razie zauważyłem nowe, zbędne itemki, których nie warto nawet zbierać. Kłaki trola, ogon skorpiona, klapki babci.....
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do tego pierwszego zdania... Czekaj! Stary my gramy w MMORPG, albo coś podobnego... Ty!!! Ale jaja, w RPG jest zazwyczaj masa zbędnych pierdół nie potrzebnych do niczego. Nie pasuje, to nie graj... To Tylko gra. ----- Ja bym na 100% darmowej gry nie robił... Bo po co? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak na razie to chyba Tobie coś nie pasuje. |
I jak zwykle po update odpowiadam na fale takich tekstów jednym tekstem...
Dostali coś od Ciebie? No to czego wymagasz? :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02. |