Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Lightbearer Event - nagrody? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=225284)

kaszelek 09-12-2009 21:22

Lightbearer Event - nagrody?

Witam!

Cytuj:

Mamy również kilka interesujących wiadomości dla tych, którzy brali udział w "Lightbearer Event", który odbywał się w listopadzie i pomagali utrzymywać światłość tak długo, aby odpędzić złowrogie siły zagrażające tibijskiemu kontynentowi. Kiedy krasnoludcy górnicy kopali tunel, do przewozu rudy, niedaleko wejścia do Kazordoon, odkryli dziwne pomieszczenie i zgadnijcie kogo w nim ujrzeli? Lucjusza! Najwyraźniej wielu ludzi wysyłało mu prezenty z podziękowaniami za ratowanie świata. Krasnoludy próbowały przekonać Lucjusza, by przekazał skarby w ich ręce, jednakże stary Lucjusz wie, iż skarby te należą się tym, którzy pomagali utrzymywać światłość. Więc naprawdę powinieneś złożyć mu wizytę, jeżeli przyczyniłeś się do zwycięstwa Twojego świata w tym wydarzeniu. Po prostu kup bilet na wagonik rudy i zatrzymaj się przy pokoju Lucjusza z nagrodami. Poza posągiem Fafnara, który może dać ci srebrny lub złoty puchar z "Lightbearer Event" jeżeli jeszcze go nie posiadasz. Znajdziesz tam również 4 skrzynki z nagrodami, które są dostępne dla każdego, kto zapalił chociaż jedną pochodnię na jednym z 19 zwycięskich światów. Postacie, które zapaliły wszystkie 10 pochodni na jednym świecie mogą skorzystać jeszcze z trzech skrzyń. Jeżeli masz jeszcze jakieś midnight shards, możesz się z nimi udać do Lucjusza, który może je wymienić
Jestem właście ciekaw co to są za nagrody. Czy brał ktoś w tym udział i wie coś na ten temat? Osobiście nie brałem udziału, bo nie miałem takiej okazji.

Jeśli pomyliłem działy to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie.

szymon287 10-12-2009 20:01

Oplacalo sie robic event.
3 boxy z:

Crown Backpack:
50 Demonic Essences
4 Gold Ingots
40 Small Diamonds
Violet Gem
Might Ring
2 Ring of Healings

Moon Backpack:
Sudden Death Rune x99
Magic Wall Rune x99
Holy Missile Rune x99

Brocade Backpack:
300 Infernal Bolts
200 Assassin Stars

@Stonek:
A wlasnie, ze mam! Podalem tylko to co na wikia pisalo xd

Krajzel 10-12-2009 20:24

Szału nie ma ale miło, że cipsoft pomyślał o tych graczach. A to, że te nagrody dodali po fali postów zirytowanych graczy to szczegół.

Stonek 10-12-2009 22:51

18:01 Master Solan [116]: dostalem all runy po 99 charges 6 mastermind potion 6 bullseye potion 6 berserk potion violet gem kilka ringow 50 ess 6 gold ingot 50 christ tokenow 30 small topaz 20 enczanr spity 40 small diamond 300 ass 400 infernal bolt

Blon, nie wziąłeś wszystkiego :D

lintehilion 11-12-2009 23:12

Czyli ten nagrody moga brac tylko te osoby na danym serwie ktory wykonal ten event, np ja podpalilem all basiny ale serwer nie wykonal czyli niemoge tak?

D4n1 12-12-2009 14:03

te 3 dodatkowe bp w oddzielnym roomie to są nagrody dla światów co zrobiły do końca event a dla reszty co robili ale się nie udało są inne nagrody ;d
Tak czy siak kto podpalał to może odebrać nagrody a kto jest na serwie co się udało zrobić do końca to ma dodatkowe nagrody

@down
trzeba tylko kupić bilet żeby moc poruszać się tymi wagonikami

lintehilion 12-12-2009 19:10

Chyba sie mylisz,ja podpalilem z 8 pochodni na moim serwie ale nie wykonalismy tego eventu i niemoge wejsc,trzeba gdzies cos napisac czy cos?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25.