![]() |
Itemy albo telefon do mamy
znaleźli na moje nazwisko jakiś numer domowy, mówią, że to do mojego domu i jeżeli nie oddam im kasy w tibi to zadzwonią mi do matki <haha>
http://www.youtube.com/watch?v=7Ju2em0v1HE |
glosy wyhodowane przed komputerem
|
Hahaha, kalol mistrzu :D.
btw jak im te giepeki zabrales? |
Najlepiej jak łykneli, że boisz się że do mamy zadzwonią hahahaha.
Kalol super głos ;D Będziesz miał karę na komputer. Btw. Powiedz czy zadzwonili jutro :D |
Hahahah XD
-Patryczku, wyłącz komputer, ale najpierw wyślij Marcinowi gp do Venore. Padłem xD |
Dobry pomysl - cienkie wykonanie.
|
Kalol mleczaki wypadaja xD?
dobre dobre.. zapadam z takich dzieci co strasza ze zadzwonia xD chociaz pro "Recon" dzownilo do jednego qmpla ze ukadl gp ;/ |
Cytuj:
|
@maszter321
Rzeczywiście, no-life'owanie albo gra na komputerze zmienia głos (._.) A rozmowa... nic specjalnego. |
kalolek :d
|
O kurde, dawno się tak z typów nie uśmiałem xdddd, ten Bartuch to chyba całą rozmowę mikrofon w dupie trzymał xd, jak by zadzwonili do mojej matki, to ona pierwsza by ich wyśmiała xDD
|
Nie moge sobie odpowiedziec kto jest bardziej zalosny moze mi ktos pomoze (odrazu mowie ze nie ja)
|
'Cemu sam nie psysedłeś, wtedy kurwa kozaka mógłbyś zgrywać'
To mnie powaliło. @edit Ej, ej, ale weź powiedz co twojej mamie jutro powiedzą! ; c |
-wywiad dla bravo pe el ?
- jesce sie bedzies smial sobacys -jestes serem byles bedzies i jestes serem jakiś logopeda by się im przydał ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pofasna losmofa bencie ! ;< i mama becie ci kazaua odac itemky ;/
xD |
Buhahahaah xD
"gpeki" xD |
'karol a ty to masz glos, jakbys cale zycie sie bal' ; DD
|
kalol "twoje myslenie calkiem sie zmieni, zobacys" ogolnie chlop strasznie sepeleni i ma fajny glos;d
@autorze tematu chyba durze im plejt setuw ukradles zkoro jusz do mamy bendom dzwonic...;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |