Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ankieta :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=225388)

Josawka 12-12-2009 23:23

Ankieta :)

Witam szanowną społeczność graczy!
Jestem studentką drugiego roku antropologii kulturowej (oraz zapaloną graczką-wymiataczką) i przygotowuję pracę na temat kulturotwórczej funkcji gier sieciowych i w związku z tym wystepuje na forum z prośbą o wypełnienie przygotowanej na tę okazję ankiety.

Ankieta jest anonimowa, nastawiona na swobodę wypowiedzi informatora, bez ograniczających punkcików do wyboru.

Ankieta znajduje się:
Tu: http://www.przeklej.pl/plik/ankieta-...x-00063nbd02mv

Dla uzytkowników office 97-03 dostępna tutaj: http://www.przeklej.pl/plik/ankieta-...c-00065d1b37tb

Tu: http://rapidshare.com/files/32001668...icka.docx.html

Oraz (na wszelki wypadek ;) ) tu: Wrzuta

Wypełnione ankiety proszę nadsyłać na moją skrzynkę: [email protected]

Bede naprawdę wdzięczna za pomoc :)
Joanna Sawicka

sphinx123 12-12-2009 23:50

Finansowanie takich kierunków przez państwo to fail ;<

@down

Tak, o to mi chodziło

Litawor 13-12-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2703375)
Finansowanie takich kierunków przez państwo to fail ;<

I po co ten komentarz? "Failem" to może jest finansowanie ich na wielu miernych uczelniach i ze zbyt dużą ilością miejsc, ale kierunek sam w sobie, gdyby był elitarny (w sensie - mała liczba miejsc, żeby trudno było się dostać), byłby jak najbardziej wartościowy.

Ale pytanie do autorki tematu, jeśli będzie tu jeszcze zaglądać - to jest kierunek, czy tylko specjalność w ramach innego kierunku? Bo moja koleżanka zamierza się w tym specjalizować, a studiuje etnologię (i psychologię).

Sam ankiety nie wypełnię, bo nie jest graczem już od dość dawna.

Rybzor 13-12-2009 00:48

Pandabear 13-12-2009 03:37

@up
:D mmd ^^

Dr. Omader 13-12-2009 13:16

Gracze z zasady są leniwi - lepszy efekt miałaby ankieta online wymagająca tylko paru kliknięć, mało komu będzie się chciało to wysyłać, dodatkowo trochę kiepski dział bo 75% obecnych tutaj nie gra od dawna...

Dr.Unknown 13-12-2009 16:00

To ta sama ankieta do której zaproszenia wisiały w moim instytucie (Instytut Neofilologii Uniwersytetu Pedagogicznego, Kraków Karmelicka 41)? Coś mi się mail kojarzy...

Andrew 13-12-2009 16:58

Pewnie autorka jest niesamowitym pasztetem...

robek 13-12-2009 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 2703673)

Bullshit, "zapalona graczka-wymiataczka" =/= pasztet. Sprawdz na nk! A ankieta wyslana.

Josawka 13-12-2009 21:04

Cytuj:

Ale pytanie do autorki tematu, jeśli będzie tu jeszcze zaglądać - to jest kierunek, czy tylko specjalność w ramach innego kierunku? Bo moja koleżanka zamierza się w tym specjalizować, a studiuje etnologię (i psychologię).
Niejednokrotnie w naszym systemie edukacyjnym terminy Etnologia i Antropologia kulturowa są używane zamiennie, ja wybieram ten drugi gdyz robi większe wrażenie :D
Oprócz tego, pomimo iz obie nauki traktują o kulturze, idąc na skróty można powiedzieć iż etno jest kierunkiem historycznym (małe społeczności prymitywne/wiejskie), a antropo zajmuje sie dzisiejszymi problemami (choć wytworzyła się na gruncie etno).

Cytuj:

To ta sama ankieta do której zaproszenia wisiały w moim instytucie (Instytut Neofilologii Uniwersytetu Pedagogicznego, Kraków Karmelicka 41)? Coś mi się mail kojarzy...
Nie, a szczerze mówiąc odwiedziłabym Kraków :)

Cytuj:

Zaraz tam niesamowitym, ot zwyczajnym - drobiowym.

Rybzor 13-12-2009 21:17

@Asiu!
Wszystko ładnie, pięknie, ale co z tymi titsami? :)

Mazur199 13-12-2009 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2703643)

Czym Ty chcesz sie pochwalic? i to na forum o tibii..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 2703673)

Spójrz w lustro - potem oceniaj innych.

OT:
ankiety nie wypełnie bo aktualnie nie mam office'a 2007, a z tego co widze w linku na rapidzie jest rozszerzenie .docx

down
Uzasadnij sensownie swoje marne stwierdzenie

Dj Fara0n 13-12-2009 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2703847)

Nie zesraj sie. Sorry za offtopic ale jak ja nie mogę znieść takiego zakompleksionego gadania, noszkurwa.

@up
A co tu uzasadniać? Wyskakujesz z tekstami dziecka, które nie może znieść krytyki, nawet jeśli jest ona bezpodstawna. Tym bardziej, że Andrew rzucił tylko hipotezą, a Josawka przyjęła to z żartem. Za to ty poczułeś się śmiertelnie urażony. Mam śmieszne wrażenie, że wiem dlaczego.

Dr.Unknown 13-12-2009 23:22

Cytuj:

Czym Ty chcesz sie pochwalic? i to na forum o tibii..

Nie rozumiem. Niedawno wisiało u mnie podobne ogłoszenie i przepisałem kontakt, ale o nim zapomniałem. Ten temat mi to przypomniał a na dodatek ogłoszenie brzmiało zaskakująco podobnie - stąd pytanie czy to ta sama osoba. Myślę, że bez podawania adresu nie uzyskał bym odpowiedzi.
Zatem ja pytam tym razem - w czym tkwi problem?
Od razu odpowiem - jeżeli masz ten sam problem co Ryba i po prostu musisz napisać cokolwiek - mi to rybka, tylko narzekaj na coś, co nikogo nie obchodzi, a na zawracasz dupę mnie.

Wysłane.

Josawka 13-12-2009 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2703812)
@Asiu!
Wszystko ładnie, pięknie, ale co z tymi titsami? :)

Robimy deal.
50 ankiet do wtorku i macie cycka z dedykacją ;)

Cytuj:

OT:
ankiety nie wypełnie bo aktualnie nie mam office'a 2007, a z tego co widze w linku na rapidzie jest rozszerzenie .docx
Dzięki wielkie, że zwróciłeś mi na to uwagę :)
Link do wersji 97-03 już podklejony :)

Ozurtes 13-12-2009 23:52

Cytuj:

Już wypełniam :o

Heiteno 14-12-2009 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Josawka (Post 2703893)
Robimy deal.

Do wtorku? Do jutra będziesz je mieć ;d

A tak poważniej.. Wypełnie jutro. Dziś coś nie w formie.

Andrew 14-12-2009 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Josawka (Post 2703799)
Zaraz tam niesamowitym, ot zwyczajnym - drobiowym.

Za to, że nie ignorujesz potencjalnych petentów(?) pozwoliłem sobie wypełnić ankietkę.
Cytuj:

Spojrzałem i jakoś się nie zgasiłem, bo dla Twojej wiadomości zdobyłem już w życiu 2 tytuły mistera (różne), oraz brałem niejednokrotnie udział w sesjach zdjęciowych. Poza tym mam dużo powodzenie u dziewczyn - praktycznie wszystkie uważają, że jestem ładny :)

robek 14-12-2009 07:02

Cytuj:

OT:

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=pl

W sumie juz wrzucila w doc, ale masz na przyszlosc...

Lotress 14-12-2009 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 2703918)
Za to, że nie ignorujesz potencjalnych petentów(?) pozwoliłem sobie wypełnić ankietkę.

Tak, tak, od razu przyznaj, że nastawiłeś się na tits :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19.