![]() |
Ankieta :)
Witam szanowną społeczność graczy!
Jestem studentką drugiego roku antropologii kulturowej (oraz zapaloną graczką-wymiataczką) i przygotowuję pracę na temat kulturotwórczej funkcji gier sieciowych i w związku z tym wystepuje na forum z prośbą o wypełnienie przygotowanej na tę okazję ankiety. Ankieta jest anonimowa, nastawiona na swobodę wypowiedzi informatora, bez ograniczających punkcików do wyboru. Ankieta znajduje się: Tu: http://www.przeklej.pl/plik/ankieta-...x-00063nbd02mv Dla uzytkowników office 97-03 dostępna tutaj: http://www.przeklej.pl/plik/ankieta-...c-00065d1b37tb Tu: http://rapidshare.com/files/32001668...icka.docx.html Oraz (na wszelki wypadek ;) ) tu: Wrzuta Wypełnione ankiety proszę nadsyłać na moją skrzynkę: [email protected] Bede naprawdę wdzięczna za pomoc :) Joanna Sawicka |
Finansowanie takich kierunków przez państwo to fail ;<
@down Tak, o to mi chodziło |
Cytuj:
Ale pytanie do autorki tematu, jeśli będzie tu jeszcze zaglądać - to jest kierunek, czy tylko specjalność w ramach innego kierunku? Bo moja koleżanka zamierza się w tym specjalizować, a studiuje etnologię (i psychologię). Sam ankiety nie wypełnię, bo nie jest graczem już od dość dawna. |
|
@up
:D mmd ^^ |
Gracze z zasady są leniwi - lepszy efekt miałaby ankieta online wymagająca tylko paru kliknięć, mało komu będzie się chciało to wysyłać, dodatkowo trochę kiepski dział bo 75% obecnych tutaj nie gra od dawna...
|
To ta sama ankieta do której zaproszenia wisiały w moim instytucie (Instytut Neofilologii Uniwersytetu Pedagogicznego, Kraków Karmelicka 41)? Coś mi się mail kojarzy...
|
Pewnie autorka jest niesamowitym pasztetem...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oprócz tego, pomimo iz obie nauki traktują o kulturze, idąc na skróty można powiedzieć iż etno jest kierunkiem historycznym (małe społeczności prymitywne/wiejskie), a antropo zajmuje sie dzisiejszymi problemami (choć wytworzyła się na gruncie etno). Cytuj:
Cytuj:
|
@Asiu!
Wszystko ładnie, pięknie, ale co z tymi titsami? :) |
Cytuj:
Cytuj:
OT: ankiety nie wypełnie bo aktualnie nie mam office'a 2007, a z tego co widze w linku na rapidzie jest rozszerzenie .docx down Uzasadnij sensownie swoje marne stwierdzenie |
Cytuj:
@up A co tu uzasadniać? Wyskakujesz z tekstami dziecka, które nie może znieść krytyki, nawet jeśli jest ona bezpodstawna. Tym bardziej, że Andrew rzucił tylko hipotezą, a Josawka przyjęła to z żartem. Za to ty poczułeś się śmiertelnie urażony. Mam śmieszne wrażenie, że wiem dlaczego. |
Cytuj:
Zatem ja pytam tym razem - w czym tkwi problem? Od razu odpowiem - jeżeli masz ten sam problem co Ryba i po prostu musisz napisać cokolwiek - mi to rybka, tylko narzekaj na coś, co nikogo nie obchodzi, a na zawracasz dupę mnie. Wysłane. |
Cytuj:
50 ankiet do wtorku i macie cycka z dedykacją ;) Cytuj:
Link do wersji 97-03 już podklejony :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak poważniej.. Wypełnie jutro. Dziś coś nie w formie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
W sumie juz wrzucila w doc, ale masz na przyszlosc... |