![]() |
Nowy Kontytęt
Chciałbym zapytać czy ten nowy kontynęt i potwory na nim są dostępne dla FACC ??
|
Nie.
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
juz nie pamietaj kiedy wprowadzono nowe miejsca badz kontynenty dla graczy facc :) jezeli chcesz poznac nowe miejsca wykup pacca, 90 zl za 3 miechy to nie jest wydatek :)
|
@Up:
Dla niektórych jest... A kiedy to ostatnio coś nowego dla FACC było... ;d @Down: To nie było pytanie... |
@UP:
nie rozumiem pytania -.- @TOPIC: ba że new PACC area only -.- |
@2x up.
Ostatnio wprowadzili nowy outfit, z ktorego moga korzystac postacie na faccu. @3x up Badz ~~45 zl (niepamietam dokladnie) na miech :) @top Only pacc, lecz osobiscie niepodoba mi sie to. Tibia to gra z klimatem (juz nieistniejacym) sredniowiecza, a tu nagle z japonii ;ff |
Cytuj:
Czego to poloniści uczą w gimazjach : / @t Nie ma pacca nie ma radochy, proste |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Samuraj nie walczył tylko łukiem, ale i kataną, włócznią, obuchem. Samuraje to przebogata kultura. Ja się pytam gdzie są ninja? xD |
Cytuj:
Co do ninja. CIPy wprowadzili wcześniej assasynów, którzy wyglądają jak ninja. Dodanie teraz podobnie wyglądających mobów nie byłoby wg mnie do końca przemyślanym rozwiązaniem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |