![]() |
Szybki Exp RP
Witam poradzcie mi mam do zwastowania 80k na exp chodzi mi o bardzo szybki exp gdzie mam pojsc 62 RP skille 80/56 eq: pall arm, lue legi, medusa shield, crus helmet, bohy. Dzieki i pozdro :>
|
Cytuj:
|
A jeszcze gdzie indziesz? B)
|
Demona wrl, DLe.
Poza tym sprawdź samemu; większa satysfakcja. |
Cytuj:
|
Frosty na Okolnir.
Arbalest + power bolty... w pierwszej godzinie nawet ze 150k/h tylko uważać musisz bo łatwa śmierć |
Nie chcę zakładać nowego tematu:
mianowicie mam 80 rp , 500k do zwastowania. Gdzie otrzymałbym najwydajniejszy exp? |
Frosty z Assassin starów, ewentualnie dle lub warlocki ( na warlockach ciężko możesz mieć).
|
Cytuj:
Dle albo możesz sprobować na hydrach |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zależy ile Ci ass i smp pójdzie. Mi schodziło na 2 godziny około 250 assassin starów i 10 bp smp na frostach.
|
Twój skill nie jest powalajacy, wiec frosty z assassinkami moga okazac sie sporym wastem, ale jesli chcesz szybko expic to chyba jedyne wyjscie. Nie wchodz na okolnir bridge i quest bo nie wyrobisz tam, mozesz sprobowac tez na bonebeast island
|
Asski i frosty, jakieś d lairy, może hydra island, ew z blockerem na jakieś behe, czy demce (no ale na 80lvl po goromie mi się nie widzi chodzić, a na edron nie ma jakiegoś przerażającego expa, a na poi też masz troszku za niski lvl :P ).
|
62 lvlem frosty z ass?...
a i jak co to arbalest od 75 lvla. juz lepiej chyba byłoby pójść na bog raidery na yalahar z kuszą+power bolty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |