![]() |
Anihilator made by Veltis
Witam zamieszczam tutaj filmik z Anihilatora.
Niestety byly tylko 3 osoby z BB team. Warto zozbaczyc jaki mozna miec nie fart :( X( http://www.mienio.prv.pl/kielon.rec |
Łeeee tam Kielon, nastepnym razem sol0 5tyle to zrobisz ;)
Zycze powodzenia nastepnym razem i mam nadzieje ze znowu bedziesz filmowal ;) |
troche hamska ta końcówka x/
|
Filmik robi naprawde dobre wrazenie...
GRATZ! Cytuj:
|
prawie sie udało.szkoda sze sie nie udalo
|
omg.... ja bym sie chyba w rl poplakal jak by takie cos mi sie zdazylo........ :(
|
Ja nie wiem co bym zrobił, chyba bym zamarł w bezruchu, ze złości..
@Topic Pech... |
no nic....
ale zalama ja wale.... Hiberna Rulez !! :D btw Poland rulez |
OMG dobze ze nie czytalem postow przed ogladnieciem juz bylem przekonany ze im sie oda a tu taki pech ale poczatek tez niebyl najlepszy
|
Omg..
Te IC są na anihilatorq lipne.. Veltis niemasz czasu leczyć sie i bić z IC.. No ale to było lepsze niż bicie z BS.. Ale Przemlu to zdupił.. |
jedno słowo: rotfl:)
|
Aff Szkoda Że dedneli... A było jusz tak blisko...
Zdarza siem filmik nawet, nawet |
Cytuj:
SHIT HAPPENDS |
Ja *******e... W takim przypadku to nawet br było by mi szkoda :( Pech, moze next time... a filmik spox.
|
Ja bym popadł w depreche i zamknął się w sobie na 5 lat... przykro mi bardzo :( A było tak blosko...
|
Sa rozne powody cemu juz na samym poczatku Przemlu dedl....
Mogl lag go zlapac.... Mogl kicka dostac..... Mogl zapomniec otworzyc bp z uhami..... Nie obwiniajmy naszej polskiej ekipy.... Raz sie uda a raz nie.... trudno sie mowi Mam nadzieje ze nastepnym razem bedize lepiej... |
Cytuj:
|
Porażka jak nic;( przecież ten demon był trupem;(Ile runek poszło?Kiedy riplej i po co tam przemlu był miał walić z eXplo?i sie uhać?czy tak asystowac tylko
|
To jest, ****a, niesprawiedliwe.. wiem, wiem, ze dedneli, trudno.. ale byli naprawde dobrze przygotowani.. a te dedy byly 'przypadkowe'.. Pod koniec juz myslalem, ze sie uda.. juz bylem pewny.. ale.. nie udalo sie, trudno. Ale i tak gratuluje, bo trzymali sie dzielnie..!
|
Omg
Powodzenia nastempnym razem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |