![]() |
Płyta roku 2009
Proponuje urzadzic forumowy plebiscyt na muzyczny album roku 2009 - ot, tak w celach podsumowania minionego roku.
Zasady nastepujace: - glosowanie podzielone bedzie na 2 etapy, pierwszy etap bedzie trwal do niedzieli 27 grudnia 2009 r, drugi do 3 stycznia 2010r -etap pierwszy polega na wytypowaniu 3 albumów wydanych w 2009 roku, ktore uwazamy za najlepsze i wpisaniu ich w tym watku w nastepujacy sposob 1. Wykonawca1 - Nazwa albumu1 2. Wykonawca2 - Nazwa albumu2 3. Wykonawca3 - Nazwa albumu3 - dziesiec albumow ktore uzyskaja najwiecej glosow, przechodza do drugiego etapu, w ktorym za pomoca ankiety bedzie mozna oddac glos na 1 z dziesieciu albumow ktore znajda sie na liscie. Kolejnosc umieszczenia na liscie ma znaczenie, bo w przypadku, gdy kilka albumow bedzie miala jednakowa liczbe glosow i znajda sie na 10. miejscu, przechodzi ten, ktory na Waszych listach byl najwyzej - mozna podawac oczywiscie plyty z dowolnego gatunku muzycznego, polskie i zagraniczne, jedyny warunek to ze plyta byla wydana w 2009 roku. - poza 3 albumami do glosowania, mozna tez podawac dowolna liczbe wyroznien dla albumow, ale one nie licza sie w glosowaniu Co wy na to? Zaczynajmy, jak pomysl sie nie przyjmie, to trudno. Moje typy: 1. John Frusciante - The Empyrean 2. Pearl Jam - Backspacer 3. Megadeth - Endgame |
1.The prodigy - Invaders must die (no po prostu szczyt przezajebistości,cud, miód i orzeszki)
Jedyna płyta warta uwagi w tym roku. (to moje zdanie, nie musisz wyzywać przez to moich rodziców,mnie i ośmieszać samego siebie.) |
Cytuj:
Chociaz nie. Jeszcze nowy Rammstein daje rade. |
Ja podam swoje dwa typy:
1. AudioFeels - UnCovered 2. Green Day - 21st Century Breakdown Może nic szczególnego, ale nie dużo muzyki słucham. |
Jezeli mozecie, to piszcie wykonawcow i albumy, najlepiej pogrubiona czcionka a nie tylko ze sie zgadzacie z kims innym, bedzie duzo latwiej to wtedy liczyc
|
1. The Prodigy - Invaders Must Die
2. Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da |
1. Heaven & Hell - The Devil You Know(będzie pod choinką)
2. Lipali - Trio |
1. Nile - Those Whom the Gods Detest.
I długo nic. |
Oczywiście, że Armin van Buuren - Universal Religion ch.4 i A State of Trance Yearmix 2009
|
1. Heaven & Hell - The Devil You Know
2. Saxon - Into the Labyrinth |
1. Kult - Hurra!
2. Depeche Mode - Sounds of the Universe 3. Pearl Jam - Backspacer |
GrubSon - Original Rudeboy Style
|
- Vader - Necropolis
Na razie bez numeru, bo do tego dochodzi świeżutki Tommy Gunn na którego cholernie liczę, a nie miałem okazji przesłuchać w całości. Ustosunkuje go względem Nekropolis po zakupie płyty. |
Słoń - Chore melodie
|
L.U.C - 39/89 Zrozumiec Polske
|
Raekwon - Only Built 4 Cuban Linx 2
Czuje się inny. |
1)Heaven & Hell - The Devil You Know
2)U2- No Line on the Horizon 3)Kult- Hurra! |
Długo się wahałem, a mój wybór wygląda tak:
1. Behemoth – Evangelion 2. Black River - Black'n'Roll 3. Megadeth – Endgame A specjalne wyróżnienia dla: Masachist - Death March Fury (całkiem fajnie chłopaki napier*alają ;D) Junior Stress - L.S.M (nie mój klimat, ale wpadło mi w ucho ;) ) |
1. Raekwon - Only Built 4 Cuban Linx 2
2. Brother Ali - Us 3. Slaughterhouse - Slaughterhouse (mialem sluchac Invaders~, ale usunalem po pierwszym tracku, nie moje klimaty) |
Invaders must die ssie pauke. Nowa płyta Kultu niestety też.
W tym roku mało nowych płyt przesłuchałem, zatem za robienie listy się nie robię. No ewentualnie: The Crystal Method - Divided by Night |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |