![]() |
Iron Helmet jest na rookgaardzie!!!!
Cześć, mam 33lvl rookslayera na Elysi, zapewniam was, że legendarny Iron Helmet jest na rooku i posiada go jedynie jedna osoba w ałym świecie tibii, 70 rookslayer Darth Saldria, jest to Anglik, mój kumpel, mówił, że wypełnił quest jako jedyny w świecie tibii i pokazał mi Uron Helmet na trade!!!!!!
|
Może jakieś ss ?
|
prosze oto jego stronka, nizej fotka z iron helmetem
|
Nie karmić trolla.
|
Cytuj:
o co ci chodzi? |
Prawdą jest, że ten Iron Helmet istnieje, jednak nie wiem czy był sens tworzenia nowego tematu. Co do sposobu zdobycia tego przedmiotu, to nie mam pojęcia, czy takowy nadal istnieje. Nie wiadomo także, czy Darth Saldria jest jedynym właścicielem tego przedmiotu. Nie tak dawno na Novej został "odkryty" Scale Armor, wtedy niewielu przypuszczało, że taki przedmiot może pojawić się na innym świecie niż Antica. Jeżeli na Iron Helmet faktycznie jest jakiś quest, to niewykluczone, że wykonał go ktoś jeszcze.
|
Już 70? To skurczybyk, goni najlepszego gościa w Wielkiej Brytanii! Nie ujdzie mu to płazem. :<
|
Musiales tworzyc temat ?:)
ten temat o Iron Helmecie i Darth Saldri juz dawno byl wiele razy poruszany, takze nastepnym razem skorzystaj w google :) |
Powiedz nam coś czego jeszcze nie wiemy.
|
Cytuj:
|
5 s mi to zajelo w google :)
http://www.tibiacity.org/forum/showthread.php?t=2271 http://195.42.113.20/showthread.php?p=2334782 |
Tibijczycy są już za starzy na prowokacje.
|
Ciekawe. Podaj swój nick ziom tam gdzie grasz bo może cię znam . Wiesz mnie bardziej obchodzi pd niż ten iron. Są jeszcze resztki graczy rookgaardu którzy chcą w to bardzo uwierzyć wiec takie pierdolenie bez filmiku czy prawdziwego dowodu mam na myśli np biorąc kilku znanych graczy tej wyspy ustawiając się gdzieś i show i wtedy takie gadanie by się skończyło. I co wtedy? I tak ta gra już zanika a Ci dalej się z tym kryją.
|
Jakbyś wkręcał ludzi przez lata, że masz jakiś item, banda tępych gimbusów by ci wierzyła to też byś nie chciał się przyznać. Są ludzie w Tibii, którzy od zawsze chcieli bardzo zwrócić na siebie uwagę, więc opowiadali bajki o itemach, które mają. Na litość boską co za problem jest po prostu item, który się ma pokazać. To jest chore, że Ci idioci piszą "mam Iron Helmet ale nie pokażę, bo nie lubię się chwalić". Serio wzbudzają moją litość tępe lemingi, które w to wierzą.
|
Kolejny forumowy troll...
|
teraz po tym bugu na dawnport to jest demon armor i inne na rooku 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |