![]() |
Kura Techno i windows rap \o/
|
ej wogole co ty za avatara dojebales to ty jak jestes maly i twoja mamuska co ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Publiczności tu nie ma nie musisz się popisywać nędzny aktorze bo i tak wiemy , że te wszystkie posty to MIZERNA próba ratowania swojego honoru i udowodnienia sobie (nam?) , iż jesteś coś wart.
PsI : tak nie jesteś xd Ps II : Nawet nie odpowiem na tę zdradziecką kontrę , którą napewno szykujesz. |
Kurczak wymiata.
|
Zacev zamknij się bo śmierdzi ruskim kałem : /
Zamieściłem parę filmów a w jak zwykle znajdziecie preteksty by mnie prowokować :( |
było.
<znaczki> |
Szczur Of Guardia w avatarze przedstawia siebie ćwicząc swoje hobby.
Lokacja: łódź- Bo tam o popijaną Stan: Na Emeryturze- dziwką jest się zawsze :< Imię: Szczur Of Guardia- imię nadane bo urodził się wśród tych słit zwierzątek:_)] Profesja: Knight- Knajt Świat: Guardia- Swój rewir xD Poziom: 70- w robieniu pał Skille: 72/70- 72-W dawaniu dupy 70-w robieniu minety Poziom mag.: 6 mag-ministerstwo analne guardi |
ten poziom txtow to chyba oscyluje gdzies okolo 10 -12 lat?
|
10 latkowie nie wiedza o takich rzeczach człowieku ;O
|
Ty w wieku 10lat nie wiedziałeś*
@top. Nie bawi mnie coś takiego x.X |
Cytuj:
|
No co ty. To ty ;<
|
Cytuj:
|
Jezu ale nioobas , widac odrazu ze jakis rocznik 95 jak nie gorzej .
|
Kurczak stary ale jary, a ty jesteś jedynym gatunkiem sera którego nie da się zjeść z powodów higieny ust. Flamowałeś ostro to nie oczekuj że od razu możesz tak po prostu próbować się pokazać z lepszej strony skoro przy byle prowokacji rzucasz tekstami których czytanie przyprawia o szczękościsk. xd
Nie reaguj na prowokacje to zobaczysz że wyjdziesz na porządnych ludzi jeszcze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |