![]() |
powrot do gry.
Witam, wracam do gry po 3-4 latach przerwy moim sorcem 42 lvl/44 mlvl na Guardia (non-pvp). Niestety dostałem nie mił± niespodzianke po zalogowaniu... hack. Przepadl zaje*isty sprzet, 150k kasy, 40 bp hmm, 5 bp gfb i inne pierdoly. Ogolnie konto wyczyszczone. Zostalo tylko kilka kluczy i spellbook.
Brat mi dal troche sprzetu ze swojego starego konta na ktorym nie gra (plate armor i legi, dwarven shield, Wand of Cosmic Energy, decay, dragonbreath, 4k golda, wyven fang)... rewelacji nie ma ale zawsze to cos. Wiec moje pytanie brzmi: Jak najlepiej odbic sie od dna? Na co wydac ta mala ilosc kasy? Gdzie najlepiej zaczac zbierac kase na sprzet i expic? Sporo sie pozmienialo od kiedy ostatni raz gralem :] z gory dziekuje Edit: jak sie teraz expi sorcem? Tzn dawniej solo to bylo z rozdzki lub rozdzka + hmm lub summon, rozdzka, hmm... mana fluid + spontan bylo wastem (oczywiscie mozna bylo tez z blockerem i rozdzka + hmm). A teraz jak sie najbardziej oplaca (zauwazylem ze koszt many za spontany zostal obnizony) ? |
Kup pare manasów za te 4k i idĽ na miejsce, gdzie zarobisz jak najwiecej kasy nie zwazajac na exp. Potem kup jakies EQ i z czasem expij w coraz mniej oplacalnych miejscach, ale dajace wiekszy exp. Druga opcja jest robienie runek pod dp i sellanie ich, ale nie tej metody nie polecam .
|
A znasz jakies konkretne miejsca/potworki?
|
Kopalnie dwarfów z lootbagiem.
|
Ja podobnie jak kolega chciałem wrócić do gry tylko, że mam troche lepsz± sytuację, a mianowicie mam knighta na 63 lvl i do wykorzystania 7cc.
Knight jest, że tak powiem goły i wesoły. Nie mam na nim nic oprócz tych 7cc i jaki¶ shitów. Co by¶cie poradzili kupić? Może jaki¶ k set, ¶redni± broń i zarabiać na lepsze? Aaa jeszcze dodam, że używam axe. |
@up:
BoH Knight Set Warrior Helmet (WH) Tower Sield Ornamented Axe pomogę Ci tylko w sprawie eq bo na expie kina się nie znam |
Cytuj:
Masz pacc? Jeżeli nie to ci dużo nie pomoge, podpowiem że możesz expić na dwarf guardach, kup sobie c armor, k legi, pammy, fur bootsy (zwolnia cie o 2 poziomy ale sa tanie i daja 2 armoru ) za reszte tarcze helmet i tak zostaw 15k na potiony, za reszte idĽ na guardy i rób lootbaga. Opcja druga to idĽ na mintwalin, pomęcz się z 30 godzin na lootbagu i już będziesz mieć 250k do przodu a za to możesz sobie kupić lepszy sprzęt opcja trzecia i w końcu moja ulubiona, znajdĽ sobie partnera do treningu podczas kiedy ty jestes facc i czekaj az bedziesz mial pacc, wg. mnie gra na faccu jest bezsensu ;p |
Ghousland - polecam , dziennie można zarobic ponad 50k
0 waste , lot bagi , eq podstawowe aby po prostu mieć jaka¶ obronę |
Cytuj:
|
dwarfy guardy 31 lvl skille 68 i na 4-5 guardow zuzywam 1 manaske
|
Cytuj:
Moim zdaniem i tak powinien i¶ć skilować do czasu aż kupić pacc, co nie.. szkoda czasu marnować na takie "expienie" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49. |