![]() |
Płyta roku 2009 - FINAŁ
Pierwszy etap zakończony, w sumie oddano w nim głosy równo na 50 albumów. Tylko 12 z nich uzyskało więcej niż 1 głos, więc to one przechodzą do finału. Wyniki głosowania w pierwszym etapie:
4 głosy: - Heaven & Hell - The Devil You Know 3 głosy: - Megadeth - Endgame - Rammstein - Liebe ist für alle da 2 głosy: - Pearl Jam - Backspacer - The Prodigy - Invaders must die - Kult - Hurra! - GrubSon - Original Rudeboy Style - Vader - Necropolis - Słoń - Chore melodie - Raekwon - Only Built 4 Cuban Linx 2 - ATB - Future Memories - Eminem - Relapse Najlepszy album mijającego roku wybieramy sposród tych płyt, głosując w ankiecie. Głosowanie trwa dokładnie tydzień, do 3 stycznia 2010 r. do godziny 21:00. |
EJTIBI = fjuczur memorjes
|
gogogogo gruby, reszta na kolana ;]
|
Wahałem się między Kultem a Pearl Jam'em, ale wybrałem jednak ten drugi zespół. Backspacer jest niczego sobie.
|
Relapse ofc
|
Heaven & Hell - The Devil You Know \m/
K.Jay |
Megadeth - Endgame
btw. bedzie ktos na koncercie w warszawie? |
Walcie na R+ =]
|
Heaven & Hell - The Devil You Know
Zdecydowanie \m/ :cup: :evul: |
Cytuj:
Swoj glos oddalem na Pearl Jam - zajebiscie mnie wziela ta plytka, szkoda ze Frusciante nie przeszedl to finalu |
Cytuj:
|
Szkoda, że Slayera nie ma, ale cóż...
Mam nadzieję, że Iommi i spółka wygrają :p |
Grubson!!!!
|
Zagłosowałem na Raekwona, ale imo żadna z tych płyt nie zasługuje na miano płyty roku. Zwycięży powinien belladonnakillaz/Nile.
|
Co prawda innych gatunkow muzycznych nie ogarniam na tyle zeby wiedziec co sie dzialo w '09, ale lubisz go czy nie w rapie to byl rok Raekwona. : D
|
R+, płyta nie była jakoś super hiper dobra, ale jak dla mnie w czołówce roku.
|
Zostalo troche ponad 24h na oddanie glosu, jutro o godzinie 21 konczymy glosowanie. Na prowadzeniu 2 albumy, Heaven&Hell oraz Grubson, po 10 glosow - ale do jutra jeszcze moze sie to zmienic, wiec jezeli jeszcze nie oddales glosu, zrob do teraz ;)
|
Z tego co tu jest, to Grubson, bez dwóch zdań :)
|
Grubson czy H&H? Jeszcze kilka godzin, ciekawe jak to się potoczy.
|
Oj, chyba jednak Grubson :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |