![]() |
Humz0ry 2009 - FINAŁ
http://img96.imageshack.us/img96/129/humd.jpg W I etapie Humz0rów 2009 wytypowano 15 filmow, ktore pretenduja do miana najlepszego filmu 2009 r. 7 z nich otrzymalo wiecej niz 1 glos, i to wlasnie tych 7 filmow stanie do boju w finale, w ktorym to mozna oddac glos tylko na JEDEN tytul. W I etapie wyniki prezentowaly sie nastepujaco: Kod:
- Inglourious Basterds +++++++++ |
No popatrz, ale żeby Transformersy się nie dostały :<
|
The Hangover
|
srsly nie rozumiem zachwytu nad tym filmem, dla mnie max 7/10. Pare fajnych motywow, nic wiecej.
|
lol homik <3
@Topic o.o Zombieland? |
A polskich tytułów nie łaska? W dodatku jeszcze literówki (Inglourious Bastards, a nie "Inglourious Basterds), a o tym, że musiałem na FilmWeb'ie sprawdzać, co to jest "Law Abiding Citzen" i o tym, że miałem rację z tymi torrentami, nie będę wspominał...
@topic Mimo, że "Szybko i Wściekle" jest lepszym filmem, to zagłosuję na "Kac Vegas". Widzę, że Vin Diesel ze spółką i tak nie mają szans, a w końcu "Kac..." nie był (porównując oba) aż takim złym filmem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Zombieland |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Ty tak wygladasz w rl? Zajebisty homik :D xd Ale mam polewe z niego, jakby byl film z nim, 100% film roku B) |
Dziś obejrzę Hangover i/lub Public Enemies. Ale, że IB 3:9 Hangover? Kac Vegas to aż taki świetny film?
|
A co z filmem Jestem Hardkorem? :confused:
|
Cytuj:
Zanim hoomik mi odpowie, że są pro, a Kac Vegas to gówno, to dopowiem, że znacznie szerszej ilości osób podobają się komedie, niż filmy wojenne i to m.in dlatego jest taki wynik. |
Cytuj:
Jak co to ja glosowalem za Dystrykt 9. Moze nie dlatego ze jest jakis super zajebisty itd, ale nie powiela typowych schematow dla reszty filmow. |
Law Abiding Citizen > The Hangover
wojenny film to nie jest, ale mimo, że Hangover mi się podobał to 1szy tytuł bije Kaca na głowe. |
Hangover to mocna sredniawka, mnie akurat w ogole nie smieszyl.
glos na Inglorious~ drugie Public Enemies pewnie a btw to dodaj Avatar, bo niewazne co kto o tym mysli jest to bez watpienia najwiekszy film 2009 roku (nie najlepszy) i powinien byc uwzgledniony. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Oczywiście zagłosowałem na "Inglourious Basterds". Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
no coz, z bolem serca trzeba oglosic, ze Złotego Humz0ra 2009 otrzymuje... "THE HANGOVER"!
Osobiscie nie wiem za co, bo imo film jest MAX 7/10, ale coz... Nastepne Humz0ry juz za rok, stay tuned ;b |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |