![]() |
Don Rzepka vs West Side
@edit
Proszę o zamknięcie tematu. |
hahahAHahah łahahahaha Lamusowary
|
nie wszyscy sa nobki tylko wy najlepsi haha zal:d
|
ta lepsi od was trapniecie 60 knighta na facu bijecie go do konca potów spada plecak moze na farta jakies knight legusy i jestescie pro pekerami wy ubiliscie kiedys tym teamem jakiegos 100+? chyba nie
|
Ubilli rafaela co jest elo master evul ogar co znam typa bez klawiatury lepiej ogarnia i zabiliscie jakiegos jeszcze 'cepa' i myslicie ze jestescie lepsi?
To jest chore xp |
Cytuj:
widać że pierwszy raz jesteś w naszym temacie. To, że raz po nas wpadłeś nie czyni z ciebie jakiegoś pogromcy czy tam mistrza. |
Cytuj:
|
Ej, nie mogę pobrać ;<
|
Cytuj:
wielki mój pysio ogarze :* |
Cytuj:
|
14:32 Sir Rafaell Sorcer [56]: to robie gildie
14:32 Dwabi Lety [45]: dobra 14:32 Dwabi Lety [45]: gildia powiedziala nie 14:32 Dwabi Lety [45]: wiec nie xD 14:32 Sir Rafaell Sorcer [56]: ale 14:32 Sir Rafaell Sorcer [56]: cipy 14:32 Dwabi Lety [45]: no ok ok 14:33 Sir Rafaell Sorcer [56]: to co nie ma waru? 14:33 Dwabi Lety [45]: jestesmy cipy ale to wy padacie ;) no co jest? przeciesz jesteście lepsi ale tylko na forum? nie chcecie sie sprawdzić widze wasza wymówka bedzie ze sie boicie 130 ek mam sdkery wiec nie widze problemu tylko na forum wygrywacie i ludziom sie chwalicie |
Cytuj:
|
Zróbcie jakiegoś rehosta, bo pobrać nie mogę ;<
|
a jakoś wczoraj czy przedwczoraj do mnie pisał o "pokuj" ^^
@vns retired ^^ |
@melixaro
Haha... ty mówisz o waru? Jak u nas sa 30-50lvle a wy cipki to same 45-130, poza tym wpadliście dzisiaj i sie skulla zrobic baliście, takie koksy, siedzą w pz i jak ktoś skulla wbije to wołają 10ppl bo tak to lepiej nie isc :< btw. rafael tak kozaczył ze go nie ubijemy no to sprawdziliśmy ;d Tak samo jak hego zajebaliśmy na edron to kto się bal porobić skulle potem na nas? :F @vns Najgłośniejsi są ci co nie zdradzają swojej prawdziwej tożsamości. Podaj swoje name na beryli :) @topic 2 nowe filmiki dodaje, tym razem nie z west side ale 2x rsy |
NO niestety co zrobisz. Skoro takie koksy jesteście, to czemu jeden nie wbił skulla, albo nie uwaliliście nam kogoś, a melixaro największy ogar by was blokał? Bo po co? stać tylko potraficie :> to samo było w carlin. Sir Rafaell mam nadzieje że skróci pyszczek, to samo ten dracula. Bo pomimo gleby i tak pyskują. nie pierwszy nie ostatni raz
@do paralizowac jak to czyta. Kup.se.typie.klawiature.ha.ha.ha.ha |
haha placza rzepki dwabilety poplakales sie juz ze padles?
nie ma sensu wchodzic na to forum widze same tematy "RZEP" ze ubili 50lvla :O 45ms 2x!!! haha:d |
Cytuj:
jeżeli ogarnia pvp lepiej od ciebie hejterze |
Cytuj:
non pvp = didn't happen :}]]]]]]]]]]]]]]]]] |
dupa dupa i jeszcze raz dupa neta nie miałem do popołudnia >.>
@vns jesteś taki mocny ? podaj swój nick napisz do nas w grze powyzywaj tam zerowcze @Xoko 17:58 You see a dead human (Vol:10). You recognize Szat ap. He was killed by Dracula mage. hahahaha ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |