![]() |
Zoo
Myślę, przeglądam tematy i wymyśliłem.
Zoo na Rookgaardzie. Jakby tak CipSoft wstawił w kilka miejsc zamknięte pokoje (takie jak z Mino Magiem i Ghoulem) i ustawił tam respa np. Behemonta czy Smoka. W wielu tematach bodajże o SoF czy Ghoulu niektórzy pisali że Rookgaard to miejsce które ma być odpowiedzialne za zachęcenie newbie do gry na Mainie. W takim razie coś takiego byłoby dobre! Proszę o komentarze. PS Jakiś gracz już (może dla żartu) wypowiedział się o czymś takim. Kto to był? Skomentuj pan! |
Pomysł nie najgorszy.
Newbie by się cieszyły ;] |
Tak, już to Cipsoft wprowadzi. Pomysł fajny, ale co z tego. Zaraz pojawią się legendy noobków o tym jak jego kolego na 1200 lvlu wszedl tam i zabił behemota i ma steel boots. Nic z tego nie wyjdzie, bo po 1. CIPom nie bedzie sie chcialo wprowadzac do gry pomysłów ' jakiegos Polaka ' a po 2. oszczędzimy sobie tym spamu na forach .
|
@Zuybaran
No i właśnie w tym tkwi problem... |
Ale nie ma najmniejszych szans na to, żeby to zmienic. ' Gdybac ' sobie mozemy...
|
Ale gdyby na to tak popatrzeć to takie "gdybanie" jest całkiem fajne:D
|
To napisz to na forum tibia.com i niech Ci ocenią -.^
|
Cytuj:
Pozdrawiam RookeR |
Raz , że ten smok czy behe wziąłby noobka na hita ,dwa glupie , trzy w pomysłami na tibia.com
//Wrocilem ponownie by zasiac swą głupote na polach tego forum |
Moim zdaniem pomysł w połowie dobry, a w połowie nie.
Dlaczego nie?: 1.Już coś takiego jest np.Minotaur mag itp. 2.Połowa z was zaczęła by znów siać mity, o jakiś nowych itemach:) Dlaczego tak?: 1.Przydałby się jeszcze taki smok, beholder czy demon :D 2.Na pewno by to zachęciło wielu graczy do gry. Proponuje zgłosić pomysł na forum tibia.com:) Pozdrawiam Alek |
@up
Mnie osobiście bardziej zaciekawił Minotaur Mag, niż jakiś tam Demon. Ale wszystko zależy od gustu :) |
Cytuj:
Mógłby ktoś to przedstawić na Tibia.com? Bo ja noga z anglika.:( |
hmmm tylko ciekawe jak by to zrobili, bo obszarówki przebijają przez kraty i pnącza (takie jak w EF, wtajemniczeni wiedzą...) a samego muru postawić nie mogli by bo jakby to wyglądało? że se tam demca wciepli i niech z głodu zdycha?
@UP: napisz coś takiego: Hello I'm reading a threads about Rookgaard and I've got an idea: Zoo on Rookgaard. Cipsoft can make a closed room like this with Mino Mage and traped in they some strong Tibia creatures, like dragon, deamon or behemot. Nearby the rooms can stand NPCs (hunters) with story of this monsters. What you think about that idea? jakoś tak będzie, ajk ktoś lepiej angielski umi to niech poprawia. SC RedFog, out. |
Demon a nie Deamon
|
może napisz do cipsoftu żeby zrobił klopa kolo temple i będziesz sprzedawać bilet wstępu za 5 gp ?wreszcie byś miał coś do roboty .
chcesz zoo idz grac w simsy |
Prędzej doczekam się latających słoni.
|
Motyw zoo był już wykorzystany na yalahar, zoo jest właśnie jedną z dzielnic, więc pomijając wszystkie inne powodu które już były tutaj wymienione, pomysł ten był już użyty na mainie.
|
Ludzie!! TO JEST TYLKO GRA!! Niedługo będą szpitale, gdzie będziecie sobie rodzić dzieci. Kościoły już są, to może jeszcze przedszkola i szkoły? Tak dla zabawy a co tam spędzić całe życie w tibi.
Jak dostane za to ostrzeżenie to się powiesze serio, bo tibia to moje jedyne życie |
Cytuj:
|
Ot co:
Dear Tibia player, thank you for your request. It will be processed as soon as possible. We kindly ask you not to write again concerning this problem until you have received a reply. Thank you for your patience. Kind regards, Tibia Customer Support Mógłby ktoś to przetłumaczyć? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29. |