![]() |
Dostałem dziwny list ????
Wchodze do depo a tu umnie w skrzynce jest jaki¶ list i tak pisze :
Moje imie: ........ Carlin Noob ded Noob ded Co to znaczy do ***a |
lol
ehkm. 1. Jaki¶ n00bek robi sobie jaja i rozsyła takie listy. 2. Komu¶ się naraziłe¶ i chce cię zabić Raczej to pierwsze, bo jak widzę to Noob ded to wydaje mi się, że to pierwsze, więc się niemartw i więcej nierób takich tematów tylko zatrzymaj to dla siebie, bo takie tematy sensu niemaj± ;) |
Zginiesz
Ja tam mysle ze juz jestes martwy :p jakis pakier pisze listy do ludzi korych raz zarznie ja raz dostalem taki list na Elysii i mnie jakis 37 lvl zabil pozniej powolujac sie na list wiec uwazaj i nie bierz duzo kasy ze soba a tak naprawde musialem mu talko dac 1k i sie odczepil ale cie moze zabic :evul: bo to zli ludzie sa na serio :evul: ja juz tej postaci nie mam sprzedalem ale niesmak pozostal ;( 8o
Dobra sorx ze cie chcialem nastraszyc tak naprawde pewnie se jaja robi koles a jak nie to pozostaje placz i skamlenie o litosc :p |
1albo komu¶ podpadłe¶ w przeszło¶ci i:
a)masz deda bo kole¶ chce sie zem¶cić b)go¶ć chcce cie tylko nastraszyć bo wie że by nie wygrał 2 jaja sobie z ciebie robi± a)kumple b)przypadkowy go¶ć 3komu¶ sie nudzi |
Ktos sobie robi z ciebie jaja tak jak ja z kumpla :D:D
|
Jaki¶ noobek
Jakis noobke albo kolega robi sobie z ciebie jaja albo ktos chce cie zabic np za to ze zabiles jego upatrzonego stworka ;)
|
NIemartw sie
zachowujesz sie jak :baby: jezeli jesz cze cie nie zabil to sie niemartw
|
Moim zdaniem w ten list zamieszane s± władze Kurdestanu- wysyłaj± takie listy tylko do nielicznych- musisz kupić pacca, potem zrobić postmana, kupić paczkę, wej¶ć do niej i wysłać sie do siebie samego--> w ten sposób sklonujesz swoj± postać i będziesz mógł wzi±¶ć z niej sprzęt(pamiętaj tylko raz możesz tak oszukać:(0
__________________ Think twice before you do something |
no no no plx plx... mi noob
bedzie tak jak szymek mowil... lub moja wersja to wyslal ci jakis kox z twojego swiata i teraz cie bedzie mogl zabic nawet w dp ja raz takie cos dostalem na rooku i zginolem od innego kolesia.Na mainie tez takei cos dostalem i tez padlem raz w swiatyni i w dp... to sa Ľli ludzie :(:(
|
A ja za to mam Magicznego Rondla. Mogę nim pokonać każdego potwora z gandalfem Białym na czele! O! A wy nie! OLEE!!
|
Cytuj:
|
1.Kto¶ robi sobie żarty bo nie jest to pisane językiem do¶wiadczonych graczy.
2.Temat do kasacji. |
Goń białego króliczka
Wszyscy sie mylicie.To PRZEZNACZENIE!!!!!!!!! :p
Sam GM wysłał list który odbiera mu 1000 szarych komórek dziennie. Już widać jego efekty.Lierki ic sei zamzuj nei potawisz uż cztac :D |
Lolx
Serio napisał "noob ded noob ded"? Prawdziwi mafiozi jak ja ( :D ) pisz±: "You are m..... F..... noob. You die, when my sword touch You chunky" B)
Tan kolo to noobek. Raport do GMa albo go zabij sam :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |