![]() |
Najlepsze pvp?
|
No troche nudne dużo biegania.Ale i tak beast rox i już niejeden raz pokazał że ma skilla ;>
|
Nie to żebym coś mówił xd ale go 40 ludzi goni xd
|
23:08 Zawisza Czarny bit [7]: ERIC I LOVE YOU!!! IMGAY MARRIED ME!!!!!!!!!!!!!!!!!ERIC I LOVE YOU!!! IMGAY MARRIED ME!!!!!!!!!!!!!!!!!ERIC I LOVE YOU!!! IMGAY MARRIED ME!!!!!!!!!!!!!!!!!ERIC I LOVE YOU!!! IMGAY MARRIED ME!!!!!!!!!!!!!!!!!ERIC I LOVE YOU!!! IMGAY MARRIED ME!!!!!!!!!!!!
żałosne... 40 typa nie mogło mu dac rady, to jeszcze jakiś zajebisty polak musiał spamowac. co do nissaulta - imo ma najlepsze pvp, zaraz obok micha :> |
z botem można wszystko
|
Cytuj:
|
Kocham Nissa <33
Mam prawie all jego filmy ;p Choć tak szczerze nie jest nieśmiertelny. Mam cama jak pada;d |
nissault to jest ogien xd
|
W niektórych miejscach pokazał, że ogarnia nie tylko bota. Bardzo dużo dał mu ten magical torch czy jak to się zwie - podobnie ogarniał potem Ziobi.
|
On nie ma dobrego pvp!
Tylko Ci co go gonili nie mieli go wogóle, banda bachorów poprostu :) |
anti paralyze,dash,auto-healing
|
Przez anty parala to się można poskładać, bo w tą sekunde czy dwie po exurce nie można się leczyć i 4-5 sdków i po 160 msie. Może i ten koleś ma dobre pvp, ale wystarczy zwykle ogarniać żeby uciec takiej bandzie tłumoków. Mogli tysiąc razy go zmwallować.
|
Cytuj:
|
no całkiem ladnie. faktem jest tez to ze na takim terenie raczej duzo mu n ie mogli zrobic, poraktycznie nie uzywali mw :P
|
Cytuj:
|
#Glifficzanin widać że grasz tylko na ots skoro nie wiesz że dasha można mieć na rl :D
|
Cytuj:
:baby: @TOp Nissaul nie raz pokazal ze ma dobre pvp ;p Powiedzcie kto ma lepsze. Ale na tym filmiku ekipa widac nie zgrana :( |
@UP
Chociażby, Liam darkcrosser @Topic Yalahar. I wszystko jasne. Oczywiscie nie mowie ze nie ma on zadnych umiejetnosci, bo jakies tam ma. Nie mniej jednak nie są one oszałamiające :p |
No i co w tym niesamowitego ? Jak dla mnie nic , choć całkiem nieźle spier*****.;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |