![]() |
Goblin hell i dzwignie
Witam!
Ostatnio jak szedlem na goblin hell przez mostek z goblinami zauwazylem po prawej i lewej stronie 2 dzwignie i zastanawialem sie jak tam dojsc, gdy zszedlem na dol i podszedlem pod drzwi byly zablokowane wiec mysle sobie ze musi tam byc jakies dojscie albo klucz. Mam nawet zdjecie http://img221.imageshack.us/img221/1...halatorqc0.jpg tutaj widac jak Mowicz stoi obok tej dzwigni, wiec wiecie moze jak tam sie dostac? szukalem tego pare godzin ale nic nieznalazlem bardzo prosze o odpowiedz! |
http://img221.imageshack.us/img221/1...halatorqc0.jpg to jest ten link gdzie on stoi
|
Jak były drzwi otwarte to kto¶ tam był przeci±gn±ł dĽwignie i zgadnij co się stało.
|
nic, rzecz jasna.
|
old game niewiem co sie stanie bo nigdy tam niebylem
|
jak zabijesz gobliny i polozysz na ich miejscu posagi to bedziesz mogl otworzyc drzwi i wtedy jak pociagniesz OBIE dzwignie w przeciagu 6 sekund to dostaniesz sofa! tak jest! to nie zart. a jezeli zadzwonisz w przeciagu 15 minut to dostaniesz jeszcze ta super rekawice do krojenia miesa i zupelnie za free! tylko u nas!
zarcik przedewszystkim ;] |
Też mnie ciekawiły zawsze te dzwignie i drzwi . . . ciekawe jak to otworzyć?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
stara to była tibia na obrazku wiec wiecie; :kat:
|
Cytuj:
Przecież to Mowicz, co wy ludzie. Jest drugim symbolem RookStayerów (zaraz po Sunrise). On sam wie o tym więcej niż my. PS A co mogło by się stać po użyciu tej dĽwigni? |
@up
Pewnie przesuneła się w drug± strone |
Cytuj:
|
Zamknijcie ten temat bo jaki¶ psychiczny jest.
|
Widać, że wokół Rookgaardu narosło już zbyt wiele mitów, bo niektórzy zaczynaj± cierpieć na manię szukania znaczeń.
Kiedy pierwszy raz poszedłem na Goblin Hell i zobaczyłem te dĽwignie, ich przeznaczenie od razu wydało mi się oczywiste - służ± one do otwierania drzwi koło których się znajduj±. I nie ważne czy po ich przesunięciu drzwi faktycznie się otwieraj± - To tylko element fabularny. No bo na logikę - Gobliny wchodz± przez otwarte drzwi, zajmuj± stanowiska, a ostatni zamyka drzwi dĽwigni±, dzięki czemu s± tam bezpieczne. PóĽniej zawsze mog± tym samym sposobem opu¶cić swoje miejsca. To, że w rzeczywisto¶ci tego nie robi±, nie ma tu znaczenia - to tylko element fabularny. |
DĽwigni nie dało się przesun±ć, lawl.
Przez cały okres kiedy drzwi były otwarte fanatycy szukali oliwy, lub czegokolwiek co mogło by sprawić, iż dĽwignia by drgnęła. Prawdopodobnie nikomu się nie udało. Amen. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |