![]() |
Co Mam WŁorzyĆ ???
undefined
Mam do wa spytanie. Co byście włorzyli na moim miejscu <fram druidem> na siebie . Mam do wyboru G-ARM albo B-ROBE. Chodzi o to ze nie moge sie zdecydowac :( Prosze o dobrą rade PS: Kto gra czarujacymi postaciamy wie o co chodzi :evul: |
g-arm,zdecydowanie.
|
Greetings!!
Wybrałbym G-arm. Cięższy od Blue Robe, ale niewiele. Poza tym większe szanse przeżycia :) Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
No nie wiem... Jeżeli masz G-Arma i B-Roba w depo to chyba zależy troche od twojego lvla no i czy nosisz dużo runek. Bo już tak koło 30 lvla to i tak masz CAPa na runki no a na hunty to sie EQ nie bierze (ja nie biore, ew b robe)...
No więc raczej G-Arm (poza tym ładny :P) Ripper the Sorcerer - Isara - 31 lvl 44 mlvl (dead lol...) |
Tez tak sądze. Jak se expie ręcznie to biore G-arm a na hunty B-roble.
Ale caly czas się boje ze strace tez zbroje ;( Drragi - Valoria - Druid 15 lvl 39ml lvl :mag: |
Na twoim miejscu wlozylbym g-amra a blue robe nawet mozesz sprzedac bedziesz mila kase na czary explosion itp. :]
|
Mógłbys się zastanawiać między Blu Robe a Crown Armorem (pofesjom oprócz knighta polecam leciutką Blue Robe) a nie Blue Robe a Golden Armor - GA jest lepszy!
|
G armor, zawsze masz te kilka punktów defa więcej :]
|
hmm.. co to g-armor to + Aol ;)
B-robe to na hunty i bigac po miscie w nim ja bym sprzedal g-armora ale to twój g-armor ja swojego sprzedalem ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |