![]() |
Galerianki - prawdziwa historia.
http://www.youtube.com/watch?v=mwUZ52aNZTs smutne ale prawdziwe.
|
Żałosne znaaki
|
eh żałosne jej "przyjaciółki"
|
jak takie filmy dostaja sie na neta ? O.o
|
Nice :d:d:d:d
|
hahahahahhahahhahaah
|
ie widzę w tym nic smutnego,też tak sie podniecalem pierwszym razem(nie na ławce no ale:p)
Wygralo btw: - Nagrywasz? - Niee,nie mam pamięci. |
za parę dni będzie to tak sławne jak "18 urodzinki"
się ostro zdziwi jak zarobi dupą na kompa i neta, odpali ju tube, a tam ONA :D |
idealna kandydatka na przyszłą żonę
|
Nie śmiejcie się, przez ten film straciłem moją Paulinkę :/ To nie jej wina, że koleżanką ją sprzedała, ona tylko żartowała że tylu ją brało.Mówiła mi, że jestem tym jedynym ;(
Ps. Mogła chociaż nie wspominać o moim wacku :/ Nie lubie sie nim chwalić ;( |
Rodzice ja do seminarium zapisza jak to zobacza hahaha xD
|
Boze, czasami czuje sie w hierarchii wyzej na tym swiecie... ale jakim kosztem. zadne wartosci juz sie nie licza dla ludzi, masakra
|
Kobiety nie chcą być dyskryminowane, ale przecież każda z nich to idiotka.
Osobiście jeszcze nie spotkałem nie głupiej kobiety czy dziewczyny... Czujecie ojca tej panienki, pewnie myślał że cureczka wychodzi i jest grzeczna, choć czuje gdzieś głęboko że teraz pewnie łyka grubego fiuta :o Jebac szmaty |
omg hahahaha xd
|
Z tego co wiem to ta laska wie, że jest na YT i ma ciepło. Poza tym, nazywacie tą jedną dziwką, itd., ale takich Paulin, czy jak jej tam wszędzie jest cała masa. Ta akurat miała pecha, że ją nagrali. Osobiście nie widzę w tym filmie nic szokującego na tyle, żeby poświęcić na to więcej niż 3 minuty.
Cytuj:
|
Cytuj:
Mnie osobiscie zastanawia jedna historia przedstawiona przez dziewczyne w tym em ... 'filmie'. W jaki kurwa sposob mogl nie wejsc do cipki, a do dupy dal rade?! :O Dziekuje, dobranoc! |
Też mam taką w klasie, chwali się swoim 'psiapsiółkom' które potem to wszystko opowiadają innym i ją wyśmiewają. Tego filmu nawet nie obejrzałem do końca, dziś jest dobry dzień i nie chce tego s*******ić :s
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ty to nagrywasz? hahahaha xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45. |