![]() |
Popraw tagi, bo się nie zamknęły. ;)
To może po kolei. 1. Iluzja mi się podoba. Zwłaszcza kolorystyka. 2. "Chiński gong" też całkiem całkiem. 3 i 4. Woda i folia już mi się nie podobają. Folia bardziej przypomina "sreberko", woda jest kompletnie niepodobna. 5. Niebo - hm nic szczególnego. 6. Myślałem, że to trawa rosnącą pod dziwnym kątem. ;) 7. Rysunek fajny efekt. 8. Niezbyt mi się podoba. 9. Pręgi "tygrysa" też niezbyt mi leżą. Dalej już nic mi się nie podobało. Fraktali nie lubię, labirynt słaby i to tyle. Pozdrawiam. |
Z folią to się zgodzę,
ale z wodą to już nie wiem, bo bardziej realistycznie nie potrafię chociaż próbowałem. Co do nieba mogłem faktycznie dać więcej szczegółów. A wełna to po prostu dałem zły kolor do tego i dlatego może się wydawać że to trawa, może bardziej by uszedł fioletowy albo czerwony. Te paski tygrysa to przez przypadek zrobiłem, chciałem utworzyć coś innego i takie dziwactwo mi wyszło, dlatego wykadrowałem to co niepotrzebne i zostawiłem ten pasek i żeby to TAK JAKBY przypominały pręgi tygrysa. (szkoda tylko że są takie krótkie) Labirynt słaby faktycznie, ale już chyba wiem jak zrobić lepszy, jak się powiedzie to w kleje. Co do fraktali nie będę się kłócić bo to kwestia gustu. matrixa mogłem trochę przyciemnić. |
Cytuj:
Ale czekam na nowe prace. |
ok udało mi się dziś zrobić taką fajną rzecz:
Grafiti na ulicy wieczorem pod nierozgrzaną latarnią [IMG][IMG=http://img189.imageshack.us/img189/2024/grafitinaulicy.jpg][/IMG][/IMG] niedługo zrobię tego więcej. Down@ niebo jest krótkie w wykonaniu, ale grunt ze daje efekt. Grafiti jest trochę nietypowe, jest na ulicy i jest namalowane kredą, a nie farbą, a jeżeli chodzi o latarnie to może nie jest ona pod, ale może gdzieś dalej obok. |
Lol, identyczne "niebo" można zrobic w photoshopie w 10 sekund.
Wystarczy miec tło ustawione na niebiesko i użyc jakiegoś tam filtrowana chmur, nie pamiętam jak to się dokładnie wszystko nazywało. Co do "graffiti" to nie wiem od kiedy grafficiarze ryją gwoździami w ścianie, a następnie to wszystko malują. (Farba jest wryta w ścianę) A co do "nierozgrzanej latarni" to takie światło może dawac co najwyżej latarka. @up ale takie niebo, to jest w nie jednym tutorialu więc nie widzę sensu to wstawiac, a graffiti... cóż, ja bym tak tego nie nazwał. grr coś obrazka nie czyta, muszę dac w linku http://img402.imageshack.us/i/kami2.jpg/ zrobiłem coś takiego, aby ci pokazac, że prace twojego typu to pare minut roboty w PS, więc jeśli już chcesz tworzyc takie coś radze się przesiąśc na photoshopa. |
No to graffiti to kiepsko, oj kiepsko.
Przyłóż się bardziej i poświęć więcej czasu na nowe prace. |
Te graffiti to jak kredką namalowane. Kubizm mi się spodobał.
|
Udało mi się zrobić coś nowego:
Leśny Duszek [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8653/lenyduch.jpg[/IMG] Down@ wy nie macie w ogóle fantazji. przyjrzyjcie się trochę macie tu oczy, na dole usta, trochę innych dziur (jako część lasu nie może być bez skazy) a te kreski to po to bo nie chciałem zostawić TAK TEGO PUSTEGO MIEJSCA. (czy na tym forum tradycją jest motywowanie w ten sposób młodych-nowych graficiarzy?) |
Ktore to duch? I co to te kreski po lewej oO
|
Japierdziula, tego ducha można umieścić w Luwrze zmieniając miejscami z Mona Lisą.
|
Jak dla mnie to ten "duch" wyglada jak drzewo ubrane w kolczuge z dziurami.
Cytuj:
|
Jakaś płachta na sznurku :S
@down Browara Mu! |
:)
Gratulacje kami-kazzze świetne drobiazgi!:cup:
|
Drobiazgi 700x500 ^^
Co to za shity w ogóle są? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |