![]() |
Witam wszystkich zainteresowanych bezpieczną oraz pewną zamianą gp pomiędzy serwerami. Przez moja stronę możesz szybko dokonać tranzakcjii wymiany. Posiadam gp na wielu serwerach które zamienię na każdy inny. Prowizja jaka pobieram to około 5-50% od wymiany ( istnieje mozlisosc 1:1 miedzy niektórymi pvp a nonpvp ) Przyjmuje gold lub itemy których wartość u NPC przekracza 10k Na stronie znajdziesz dostepna ilosc jak rowniez kalkulator którym możesz obliczyć ile jestem w stanie Ci zaoferować Jesli jestes zainteresowany skontaktuj sie ze mna w grze (Shadius Sham server kyra) lub gg (5497278). Szczegółowe informacje znajdziesz na mojej stronie www.tibiacoin.com |
bump bump bump
|
Witam. Wszystko przebiegło sprawnie, a wt bardziej się opłaca niż u innych.
Pozdrawiam i Polecam! |
dzieki za pozytywa :)
|
; )
Wielki Pozytyw. Transakcja przebiegła w niecałe 15 minut, bardzo opłacalne WT. Dziekuje i Pozdrawiam
|
bump bump bump
|
Pozytyw ofc ;) Wymiana i to jeszcze z duzym plusem dla mnie, 5 min cala zabawa zajela, polecam kazdemu.
|
bump bump bump
|
Cześć chciałbym się zamiennić moja kaska na Harmoni za twoją na Refugii. Posiadam na harmonii ponad 3kk, a i nie ma takiej opcji żebym to wszystko wyslał parcelem. Skontaktuj sie ze mną w grze zresztą ja też się postaram.
Toxicty : Refugia Samooiz : Harmonia |
napisz na gg, na mojej stronie masz numer
ewentualnie e-mail |
Polecam !! Szybko pieknie i bez problemowo! 1kk wymiennione w 2 minuty !! naprawde polecam !!
|
bump bump bump
|
Wielkie dzięki
Szybko przeprowadzona transakcja :) Polecam ten service. |
Bardzo szybka i zaufana obsługa.
Polecam! |
bump bump bump
|
Napisales, ze pobierasz 20% oplaty, czyli jesli dalbym 200k na Candi, to otrzymam 180k na Valori?
|
okolo 20% prowizji po wczesniejszym obliczeniu proporcji wartosci gp na tych serverach ( ratio )
na stronie tibia world trade znajdziesz kalkulator ile dokladnie moge dac |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nowy stan serverow !! zapraszam |
Piszesz, że pobierasz 5-50% prowizji, a jak w kalkulatorze dałbym 50k na Securze to dostane poniżej 50% na Xerenie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |