![]() |
Zapraszamy na TibiaSpace!
Tibiaspace.com jest jednym z pierwszych tibijskich portali społecznościowych. Założony został z myślą o zacieśnianiu więzi pomiędzy graczami nie tylko z Polski, ale również z innych państw świata.
Strona daje ciekawe możliwości wszystkim użytkownikom. Mogą oni tworzyć grupy i dołączać do nich, zamieszczać swoje filmy, zdjęcia i pisać na własnym mini blogu. Tibia Space umożliwia również użytkownikom pochwalenie się swoimi tibijskimi umiejętnościami oraz wyposażeniem. Oprócz tego za wiele akcji wykonywanych w obrębie portalu można zdobywać tzw. $TSG, czyli środek płatniczy TibiaSpace, który następnie wymienia się na Premium account, kolejno na miesiąc, trzy miesiące, pół roku i rok. Jednym z udogodnień portalu jest możliwość wykupienia konta VIP, po zakupie którego otrzymamy wiele bonusów, takich jak zwiększenie maksymalnej liczby przyjaciół, albumów, możliwość utworzenia większej liczby grup, przelewanie złota i wiele innych przydatnych funkcji. Za jedyne $1,45 (ok. 4zł) możesz stać się posiadaczem takiego konta i skorzystać z wielu dodatkowych opcji. Kolejną i zarazem największą zaletą serwisu jest możliwość poznania graczy z całego świata. Czy szukałeś kiedyś miejsca, gdzie mógłbyś podzielić się swoimi zdjęciami z przyjaciółmi, zobaczyć ich zdjęcia i filmy, czy zostawić im wiadomość? Teraz wszystkie te opcje dostępne są na jednej, przejrzystej stronie internetowej! Doceniona przez ponad 30.000 graczy z całego świata strona szybko została przyjęta przez Tibia.com w poczet stron wspieranych przez twórców Tibii. Nie wahaj się i dołączając do tego grona już dziś i odkryj możliwości, jakie oferuje Tibiaspace.com! Tekst jest autorstwa Martki. |
Dawno nie grałem, ale podejrzewam że będzie swe vs pol vs br flame war hehe ;)
Ale pomysl ciekawy ogólnie. |
Hahahahahahah. xD
|
Taka tibijska nasza klasa :>
PS. To takie dupy graja w Tibie? o.O |
Ale lasencje, omg! Aż dziwne, że takie urodziwe dziewczyny w to grają. :o
Piękne "dołeczki" znalezione na space: http://img638.imageshack.us/img638/5...55a17d6c5a.jpg K.Jay |
i pewnie 3/4 to fake ; )
|
Wyobrażacie to sobie? :>
- cześć jestem ania22 z Elysi, widziałam ile masz mpa w domku, klate na tym drugim zdjęciu też masz fajną, pogadamy na gg? haha:> |
Mnie nie dziwi uroda niektórych kobiet na tym portalu. Każdy może grać w Tibię, nawet tak urodziwe kobiety. A jeśli nawet ktoś wstawia nie swoje zdjęcie, to tylko świadczy o jego kompleksach. ;)
Portal sam w sobie ciekawy i na pewno jest to miejsce, gdzie można poznać wielu fajnych graczy. |
Oo kolejna rzecz co tibia ściągnęła od Wow'a ... Very sux...!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |