![]() |
Ban
Dostałem bana za "using unofficial software to play, account scheduled for deletion!" plz przetlumaczcie mi to i powedzcie o co chodzi bio ja nie umiem angielskiego . Z Góry dziękuje
Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. i jeszcve to |
Pewnie grałeś "uczciwie", to teraz masz wakacje :)
|
To znaczy, że używałeś bota i teraz pożegnaj się z kontem ;)
|
Po prostu używałeś nielegalnego oprogramowania i teraz możesz sobie zrobić nową postać.
|
Nikt mu nie przetłumaczył. No to moja kolej:
using unofficial software to play, account scheduled for deletion! Dokładnie: używanie nieoficjalnego oprogramowania do gry, konto przeznaczone do kasacji. Teraz drugie: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Konto zbanowane - ban na całe konto (wszystkie chary). Na czas trwania banicji żadna postać z konta nie może się zalogować do gry. Proszę bardzo :D |
Korzystając z tego że jest taki temat do dopiszę swoje obawy.
Przykładowo: Mam knighta lvl 15 i mam bota chcę skilować no więc skiluje tak do 80/80 na bocie potem zrobiłbym formata i nie bocił więcej. Czy istnieje taka możliwość po zrobioeniu formata i nie boceniu, że np potem zbanują mnie np tydzień, miesiąc, rok po botowaniu? |
Cytuj:
Dlatego jest możliwość. |
Ok dzięki.
Czyli czeka mnie mozolne skilowanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |