![]() |
Kilka pytan
Co to jest Tibianic(wiem ze to statek) gdzie mozna nim poplynac i on jest chyba jakis dziwny... chociaz nigdy tam nie bylem to widzialem SS ze tam sa domki co jeszcze tam jest?
Pytanie o test server kiedy on jest?I o co w nim biega? |
Co do Test serva to jest to server nie zawsze włączony na którym posiada się sprzęt z normalnej gry lecz zachowanie na teście nie mają wpływu na normalną gre. Testuje się tam Tibię, sprawdza czy nie ma Bugów, a Gm częst wymyślają różne "atrakcje" np. stado demonów w mieście.
A Tibianic to chyba zwykłe miejsce gdzie są domy, ale tego nie jestem pewien. |
Ja byłem raz tam na tym całym tibianic, ale zarąbiście tam było dziwnie: nikogo nie było(poza mną i moim kolegą), pare domków i jeden sklep, gdzie się bronie kupowało. Ale gdzie płynąć to nei wiem, bo nawet nie próbowałem, z powodu braku pacca ;D
|
tibianikiem sie raczej nie da plywac tam penwie domki sa po to zeby moc w nich mieszkac nie wiem pytajcie sie tych lepiej zaawansowanych
|
Sam Tibianic to Guild Hall, nawet fajny chociaż ma stostunkowo mało pokoi tylko duże sale.
Domki są w Greenshore a nie na Tibianicu, Grenshore to wioska nie daleko Thais i obok niej cumuje Tibianic. Tibianiciem nie można nigdzie popłynąć. Można wejść na górę i tam wstęp ma każdy i tam można sobie robić imprezy. |
I jeszcze jedno pytanie o test server:Czy traci sie na nim loooot, exp itd., bo widzialem na SS ze tam sporo PK jest.I odpowiedzcie kiedy jest ten test server?
|
Cytuj:
Test serwer jest teraz. Tak traci sie na nim exp loot etc. Ale nie ma on nic wspolnego z normalna gra. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |