![]() |
Lp
|
o żesz w morde :D
gz dla pana LP. Może wkońcu brazole się zmulą i przestaną się nim chwalić, jakiego to oni mają rodaka ;] |
own3ddddddd
|
haha. no to pwn. tera nielepszy top1.
|
Smutne ;<
*zaciąga łyk herbaty i odpala cavebota* |
same dobre wiadomosci dzisiaj ;o
|
Faktycznie, usunięta postać...
Mniejsza konkurencja :D |
Wydaje mi się, że lol/owned to najlepszy opis tego co właśnie widze.
LOL! OWNED! |
Mi tu najbardziej pasuje jedno słowo:
Ups. ;) |
a za 2 dni w brazylijskich wiadomościach (po brazylijsku ofkors)
"Witam, poszukiwany męzczyzna ok 40 wzrost 1.70 zabił żonę, matke, 2 dzieci (swoich) zostawiając kartkę na stole, "to dla GM'ów". Podejrzewa się że bunkruje się on w jednej kafejek internetowych w Rio De Janeiro aby troche pograc nowym ek." |
Cytuj:
|
O nie, postać mojego idola została skasowana.
|
Cytuj:
|
..
Chcial bym zobaczyc jego reakcje =D
|
Nawet ta ostatnio reklamowana kamera co to ma 1000fpsów nie uchwyciłaby momentu, gdy jego ciało osiąga temperaturę 10^6 stopni C. i wybucha, a co dopiero Twoje oko.
|
Cytuj:
No dokładnie ;D Udało mu się trafić na Mass Bana razem z 16,5k innych postaci. Zdolniacha! |
Ludzie, wasza niewiedza będzie waszym przekleństwem na wieki...
LP w wywiadzie PRZYZNAŁ SIĘ, że używał bota! A tak poza tym, to w czymś wam przeszkadza, że był Brazylijczykiem? Ja bym tam wolał, aby on dalej piastował pierwsze miejsce w Top. @Down: Więc czemu wszyscy powyżej dziwią się i jednocześnie cieszą jak małe dzieci? |
Cytuj:
No i co że się przyznał ? Myślisz że my o tym nie wiemy ? :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
LP przyznał się pod koniec 2009 do wszystkiego. http://www.forum.hunted.pl/f147/2009...era-17737.html I za to dostał Dela albo na MB. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |